• 17-12-2009, 16:12:15
    #1
    isimtescil.net'ten şimdiye kadar hiç şikayetim olmadı. Ama olaya bakalım şimdi:

    Hosting alıyoruz gayet hızlı sorunsuz.. buraya kadar güzel. Aldığınız domaine tesadüfen https://www.sitemizin.adi yazıyoruz.. Yani SSL varmış gibi.. Ama ne görüyoruz karşımızda başka bir site çıkıyor.. İç çamaşırı sitesi

    Hadi buraya kadar olabilir dedik... Destek için yazılar yazılıyor. Cevaplar geliyor Hallettik..Oda güzel aradan iki gün geçiyor aynı sorun; tekrar ticket gönderiliyor. Alınan cevap: Sizde https yapmayın bu kadar basit değilmi. Ben salağımya site kurmasını bilmiyoruz php html bilmiyoruzya.. Bu kadarmı aptal yerine konulur bir insan ya.. Ayıptır. Böyle firmalara bu hatalar asla yakışmaz.. Saygılar.
  • 17-12-2009, 16:13:48
    #2
    ismini hatırlamadıgım yine r10 dan aldıgım bi firmada da aynı hatayı yapmıstı yine size iyi site çıkmıs ya benim kine ne demeli
  • 17-12-2009, 16:18:52
    #3
    https://www.sitenizinadi.com:8443 böyle yazmıyor musunuz?
  • 17-12-2009, 16:21:30
    #4
    bak kardeşim ben mesela söle yazınca çıkıyoordu baska siteler

    https://www.sitemin.adi

    ama neden çıkıyor ki arkadas haklı en fazla sayfa görüntülenemiyor der olmasıda gereken budur.

    düsünsene senin sitende su olsun www.allah.com birisi yanlıslık yada bilerek bi türlü https//www.allah.com a tıkladıgında ***** bir siteye yönlensin ne düsünürsün ve ne düsünürler?
  • 17-12-2009, 16:21:48
    #5
    gencebay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    isimtescil.net'ten şimdiye kadar hiç şikayetim olmadı. Ama olaya bakalım şimdi:

    Hosting alıyoruz gayet hızlı sorunsuz.. buraya kadar güzel. Aldığınız domaine tesadüfen https://www.sitemizin.adi yazıyoruz.. Yani SSL varmış gibi.. Ama ne görüyoruz karşımızda başka bir site çıkıyor.. İç çamaşırı sitesi

    Hadi buraya kadar olabilir dedik... Destek için yazılar yazılıyor. Cevaplar geliyor Hallettik..Oda güzel aradan iki gün geçiyor aynı sorun; tekrar ticket gönderiliyor. Alınan cevap: Sizde https yapmayın bu kadar basit değilmi. Ben salağımya site kurmasını bilmiyoruz php html bilmiyoruzya.. Bu kadarmı aptal yerine konulur bir insan ya.. Ayıptır. Böyle firmalara bu hatalar asla yakışmaz.. Saygılar.
    bu cevabı veren kim çok merak ediyorum doğrusu.
  • 17-12-2009, 16:22:22
    #6
    Arkadaşlar madem öyle buyrun site adresi

    Bu orjinal : http://www.orhangencebay.org

    Bu ise SSL https://www.orhangencebay.org

    aslına site ismi vermek pek hoş değil diye düşünüyorum ama alaka kurmak için iyi görmek lazım. Https yazdıktan sonra gelen uyarıya devam et dedikten sonra bakın ne çıkacak
  • 17-12-2009, 16:23:21
    #7
    silencegate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu cevabı veren kim çok merak ediyorum doğrusu.
    Kadriye Teyzedir
  • 17-12-2009, 16:29:40
    #8
    silencegate adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bu cevabı veren kim çok merak ediyorum doğrusu.


    Ferhat Tunalı arkadaşımz cevabı yazmış. Murat bey sağolsun gerçektende bi sorun oldumu anında ilgiliyor. Üstteki kırmızı olan bana gelen son cevap onun altında murat beyin hallettiğine dair yazı. Durum budur arkadaşlar.

    Ha diyeceksiniz ki çokmu önemli değil kesinlikle. Ama açıkçası yakıştıramadım..
    yine isimtescille sonuna kadar giderim ama böyle hataları es geçiyorlarsa kusura bakmasınlar.. Böyle şikayet edilir.
    Saygılar
  • 17-12-2009, 16:39:55
    #9
    bycapslock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    https://www.sitenizinadi.com:8443 böyle yazmıyor musunuz?
    Hayır yazmıyorum. Zaten gerek yokki yazmama. Önemli olan başka bir sitenin çıkması. Zaten SSl desteği yok sistemde. Bütün mesele başka sitenin çıkması. miMurat : Arkadaşımızın durumu yok en azından