Dostum herhalde saldırı halen devam ediyor...
Akşam saat 7 gibi bitmezse saldırı bana özel mesaj atarsın okey (:
Saldırı
62
●4.083
- 08-10-2009, 17:25:30Oluşan sorunlar yüzünden bütün müşterilerimizden özür dileriz. Bu 2 saldırı, Kasım ayında Türkiye lokasyon trafik artışı yapılarak telafi edilecektir. Zaten bizimle aylardır çalışan müşterilerimiz(1 yılı bulanlar da oldu) mevcut, kalitemizi biliyorlar, bu tip sıkıntıları sürekli yaşamadığımızı da biliyorlar.
Şu anda geçici bir çözümle siteleri yavaş yavaş sırayla açmaya başlayacağız, saldırı alan siteyi tespit ederek sunucudan uzaklaştıracağız. Yarına kadar hiç sorun kalmayacağını umuyoruz. - 08-10-2009, 17:54:46Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Geçmiş olsun cihan. Saldırı yapanları şiddetle kınıyor, vandallıklarından dolayıda lanetliyorum.
- 09-10-2009, 00:23:472 şüpheli reseller müşterilerimiz ve onları siteleri hariç, şu anda bütün siteler aktiftir. Saldırı devam etmektedir. Eğer siteniz açılmıyorsa;
başlat->çalıştır cmd[enter] (vista ve 7'de yönetici olarak çalıştırılmalıdır).
açılan dos ekranına;
ipconfig -flushdns
yazıp enterlayın. böylece dns cache temizlenecek ve siteleriniz açılacaktır. Bazı durumlarda yine açılmayabiliyor, o halde sabaha açılmış olacaktır. Bu durum, yeni giren ziyaretçilerde(ya da en az 2-3 gündür girmemiş olan kişilerde) oluşmayacak, site doğrudan açılacaktır.