• 12-04-2007, 08:08:54
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Hostsima.com dan aldığım sunucuya 1 gündür ulaşamıyorum. Uzak masaüstü ile de bağlanamıyorum. Hakan bey e cep telefonu ile ulaşamıyorum çünki hep kapalı. Msaj attım geceleyin mesaj iletildi ama sonra telefonu tekrar kapandı. 2-3 Kez mail attım , son kez birde burdan belki gören olur diye yazmak istiyorum. Eğer tanıyan ulaşan biri varsa acil yardım bekliyorum. Umarım hemen hallederiz ve aklımdaki iyi destekleri hep böyle devam eder. 1 gündür server ın kapalı olmasından dolayı gelen telefonlara artık cevap veremiycek duruma gelicem. Acil yardım bekliyorum.

    Sorunum halledilirse burdan tekrar yazıcam.

    Sevgiler
  • 12-04-2007, 08:54:06
    #2
    geçmiş olsun


    eski bir konu ama şu konuyu bir okuyun derim

    https://www.r10.net/dedicated-co-loca...00-euro-2.html
  • 12-04-2007, 09:03:22
    #3
    Daha öncede aynı problemi yaşamıştım , hakan bey e telefonla ulaşınca hemen halletmişti. Fakat şimdi 2 gündür ulaşamıyorum , ulaşacak biri veya tanıyan varsa diye yazdım. Umarım hemen gören biri olurda sorunu hallederiz.
  • 12-04-2007, 10:31:29
    #4
    Üyeliği durduruldu
    HostBank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    geçmiş olsun


    eski bir konu ama şu konuyu bir okuyun derim

    https://www.r10.net/dedicated-co-loca...00-euro-2.html
    Anlamadığım bu konu ile konunun alakası nedir.
  • 12-04-2007, 10:37:24
    #5
    Evet bencede o konuyla alakası yok , benim tek derdim ulaşamamak ve bu yüzden server ımın 24 saattir kapalı olması. sürekli bilgisayar başında bekliyorum umarım hemen çözeriz.
  • 12-04-2007, 10:40:10
    #6
    kendisi hakkında o konuda yaklaşık 1 yıl önce bazı iddialarda bulunulmuş. ve gördüğüm kadarıyla kendini kanıtlayamamış.sadece bilginiz olsun diye söyledim.nereden sunucu aldığınıza dikkat etmelisiniz
  • 12-04-2007, 10:44:21
    #7
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Ama şöyle birşeyde var 1 yıl önce 2-3 ay sonra insanları dolandırıp gidecek denilen firma 1 yıldır bu piyasada yani hala bir sorun bulunmamakta, HostSima Hakan Bey'le daha önce bir ticaretimiz olmuştu, yanlış yapacak bir insan olmadığı kanaatindeyim, şimdiye kadarda büyük ihtimal yamac_paradox nickli üyenin problemini çözmüş olmaları gerekirdi, eminimki bir sorun yaşamışlardır ve bundan dolayı bir gecikme şu anda söz konusudur.
  • 12-04-2007, 10:46:44
    #8
    Bende bu zamana kadar bir problem yaşamadım , ama şimdi 1 gündür server kapalı olunca çok büyük stress altındayım , her dakka bir müşteri arıyor. Hakan bey e ulaşabilsem emiğnim sorunumu halledicek. Umarım bir an önce çözeriz. müşterilere karşı prestij kaybediyorum.
  • 12-04-2007, 10:55:49
    #9
    Haklısınız sizde, sizede sonuna kadar hak veriyorum tabiki, dilerimki en kısa zamanda sorununuz hallolur.