* Şikayetçi olma nedenim: Sürekli Şikayet Kopma Sorunları
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/newthread.php?do=newthread&f=100
* Açıklama ve kanıtlarım:
Konu: Hizmet İadesi ve Negatif Değerlendirme Talebi
Uzun süredir yaşadığım sorunlara karşı her defasında olumlu ve anlayışlı bir yaklaşım sergilememe rağmen, her seferinde olumsuz ve tatmin edici olmayan geri dönüşler aldım. Artık bu firmadan herhangi bir hizmet almak istemiyorum. İade talep ediyorum ve sürecin sonunda negatif puanımı kullanmak istiyorum.
Daha önce açmış olduğum şikayet konularını da inceleyebilirsiniz; gerekirse detayları yeniden paylaşabilirim.
Son olarak belirtmek isterim ki, bir önceki şikayetimde de yapıcı bir şekilde yaklaştım ancak yine aynı sorunla karşılaştım. Sistemleri neredeyse kullanılamaz hâle geldi; bağlantı her 12 günde bir kopuyor ve bu durum işimi doğrudan engelliyor.
Artık bu firmadan hiçbir şekilde hizmet almak istemiyorum ve kesin olarak iade talebimi iletiyorum.


farklı tarihler yine ekledim söylediğim gibi artık mütavezi bir yaklaşım yapmak istemiyorum rezil bir sistemleri var umarım düzelirler.