* Şikayetçi olduğum üye: @Nethiz;
* Şikayetçi olma nedenim: Erişim Problemi
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/onayli-veri-merk...ayetciyim.html
* Açıklama ve kanıtlarım:
daha önceki konum https://www.r10.net/onayli-veri-merk...ayetciyim.html
barındırma hizmetimize 2 gündür sürekli network kesintisi meydana geliyor.
1 ayda bu kesintiler yüzünden 35 den fazla müşteri kaybettik.
müşterilere bir açıklama yapamıyoruz. çünkü kendileri bize açıklama yapmıyor.
bu kesintiler sonucu 25000 TL zararımız meydana gelmiştir.
zararımızın gidelirmesini istiyorum.
@Nethiz adlı üyeden şikayetçiyim.
11
●1.456
- 28-04-2025, 10:49:18Üyeliği durdurulduHala kesintiler devam ediyor, kendilerinden net bir dönüş yok cevap bile vermiyorlarxtreme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 28-04-2025, 17:50:37Üyeliği durdurulduFirma itibarımız, diğer firmalarında olduğu gibi düşmüş durumda kesinti 3 gündür hala devam ediyor bir sonuç yok, dün iptal ve iade alan müşteri sayısı 35 iken bugun 50 yi geçmiş durumda, toplam zararımız yaklaşık 35binTL. Ve @Nethiz; hala mesajlarımıza ve aramalara cevap vermiyor.
35bin TL zararımızın karşılanmasını ve hizmet iptali ve hizmete ilişkin ücret iadesi talep ediyoruz.
30.04.2025 tarihine kadar şartlar yerine getirilmezse yasal yollara başvuracağımızı da belirtmek istiyoruz.
Hizmet satın alırken sözde yaptıkları sözleşmeyi hala elimize ulastirmadılar. Ve faturalarda gelmedi. Kendilerini maaliyeye şikayet etmiş bulunmaktayız.
Bu süreçte ilgili firmanın üyeliğinin süresiz yasaklanmasını talep ediyoruz @xtreme; - 29-04-2025, 00:24:38Merhabalar,
Gün içerisinde problemlerden dolayı yeni firewall cihazımız değiştirilmiştir, yurtdışı koruması farklı denenmiş fakat yine saldırı tutulamamıştır. Hattımızda şuanda yurtiçi dahil stormwall ve royale aktif fakat ikisi de yeterli miktarda tutamamaktadır.
Saldırgan şuanda gerçekten her yolu denemektedir. Bir yöntemi tutmaya başladığımızda başka yöntem ile saldırmaktadır, 443 portuna alınan yoğun ataklardan dolayı bir süre bazı kişilerde sitelerin açılmasında problem yaşandı fakat şuanda bağlantı stabil durumdadır. 7/24 takibini sağlıyoruz, olası problemde hemen işlem sağlamaktayız.
Sizinle telafi durumları için görüşerek orta yolu bulmaya çalışmak isteriz, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağız.
Saygılarımızla,
NETHIZ Bilişim ve İnternet Hizmetleri
iletisim@nethiz.com
+90 850 346 7760
