• 25-08-2009, 15:07:45
    #10
    Misafir
    iRC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    whois bilgilerindeki çıkan telefon numarası ;
    Tel. +90.5318169637 bir arayıp görüşün.
    Telefonda çakmadır.
  • 25-08-2009, 15:08:02
    #11
    dear dear shell,
    first of all, i would like to thank you for.... diye söze başlanırdı


    dostum sitendeki sesli anlatımı cookie veya session a bağla da, 1 kez dinleyen bi daha dinlemek zorunda kalmasın
  • 25-08-2009, 15:18:55
    #12
    o seslendirme sadece ana sayfada ama düşünüyorum aynı kişi günde 1 sefer dinleyebilir

    bu arada
    bu dilekshell bu forumda üyeliği varmı acaba
  • 25-08-2009, 15:49:02
    #13
    Üyeliği durduruldu
    Alıntı
    Ben:[/url]
    *merhaba

    ``Emrah BALOGLU`` DilekSheLL.Com - 05318169637 ====> İndirimli Resell | İndirimLi Host | İRCd | Paket Fiyatımız : 20 YTL..!:
    *Selam

    Ben:[/url]
    *sitenizdeki tasarımı satın mı aldınız acaba çünkü aynısı başka sitede de gördüm de

    ``Emrah BALOGLU`` DilekSheLL.Com - 05318169637 ====> İndirimli Resell | İndirimLi Host | İRCd | Paket Fiyatımız : 20 YTL..!:
    *bugun o tasarım
    *degısıcek
    *salak bı elemanım
    *koymus
    *yenı tasarım yapılcak

    Ben:[/url]
    *peki anladım allah sabır versin müşterilerinize iyi günler
    Geçmiş olsun. Fazla piyasada kalamaz bunlar. İşsizlikten batarlar MSN adresiyle görüştünüz mü gf8 ?
  • 25-08-2009, 16:09:41
    #14
    Vay be bunların elemanları da var aboooo
  • 25-08-2009, 19:48:23
    #15
    halen değiştirecekler
  • 25-08-2009, 20:09:50
    #16
    Yalan yahu kendi koymuştur
  • 25-08-2009, 21:35:04
    #17
    Misafir
    R10, o kadar kalitesiz bir forum değil. Tostçuların girebileceğini sanmıyorum.
  • 25-08-2009, 21:56:52
    #18
    Bu arkadaş tüm forumlarda şu an spam konular açıp duruyor birçok forumda domainleri yasaklandı
    iRC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    whois bilgilerindeki çıkan telefon numarası ;

    Tel. +90.5318169637 bir arayıp görüşün.
    Onu da clonlamışlardır.
    ZurnaTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    R10, o kadar kalitesiz bir forum değil. Tostçuların girebileceğini sanmıyorum.
    Biz burada kimleri gördük onlar da gelirler.