• 22-07-2009, 13:35:21
    #1
    Merhabalar Kaan bey.
    Beni mağdur ettiğiniz için size minnettarım.Buraya bu mesajı yazmak en doğal hakkım vede mesajı okuyan yeni arkaşlarım dilerim anlatmak istediklerimi anlar.
    Layervps.com ile 2 aydır çalışıyorum bir adet vps kiraladım ilk ay sorunsuzdu.Ama bu ay o vps yi aktif olarak en fazla 5 gün kullanabildim.Diğer zamanlarda kapalı idi.
    İlk olarak Layervps.com üzerinden ticket attım cevap yok,hemde günlerdir cevap yok abartısız ticket tarihleri üzerinden 14 gün geçmiştir.5 gündür Layervps.com sitesi whmcs paneli db hatası veriyor.
    Orda bir sabit telefon verilmiş cevap yok.
    R10 da bulup alışveriş yaptık burdan mesaj attım burdanda cevap yok.
    Benim gücüm bu kadar ne interpolüm nede istihbarat ki sizi bulayım.Vps uçtu gitti peki hocam suç kimde?
    Suç bende.Bakınız neden?
    R10 da sevilmek demek iyi bir hizmet sağlayan olduğu anlamına gelmiyor,evet insanlar sizi sevebilir şahsi olarak iyi adamdır delikanlı adamdır işini yapar diyebilir.Sözüm yok.Ama...
    Ama.. siz yinede inanmayın bakın niye?
    Tek başına bu iş, bu hosting işinde yapılmaz.Çünkü hayatın,doğanın kanunları var, sağlık sorunları,sosyal faaliyetler,kaza,bela,ölüm gibi.(Allah düşmanımızı dahi kaza ve belan korusun)
    Biz yada ben gidip tek başına iş yapan bir yerden hizmet aldım bu benim en büyük hatamdır.Günlerdir ulaşamıyorum.
    Helal hoş olsun,para kazanılır,emek geri getirilebilir ancak benden aldığınız zaman ve verdiğiniz üzüntü, sıkıntı ile sizi Allah a havale ediyorum.Bakınız bende Yersağlayıcı belgesine sahipim.2007 itibarı bu iş içindeyim ama tutup host satmıyorum,çünkü insanları mağdur etmek istemiyorum ve hala pişiyorum,ne zaman tam olursam bir ekipim olursa bende varım derim.
    Benim vpsde site yoktu peki ya olsaydı benim halim ne olucaktı?
    Bir ders almış oldum sözüm bilene değil bilmeyene siz siz olun tek kişi ile firmacılık yaptıklarını sanan yerleri daha iyi araştırın.Bu nedenle domainlerim natroda.
    Kurumsal bazda yaptığım sitelerin hostları Amerika menşeyli firmalarda, yine bu nedenlerden 1 adet sunucu olmak üzere 3 adet reseller kullanıyorum.
    Son olarak siz çok iyi olabilirsiniz ancak beni mağdur eden birine iyi demem yanlış ve yalan olur.
    Cümleten saygılar sevgiler.
  • 22-07-2009, 14:00:19
    #2
    Üyeliği durduruldu
    Kaan Bey'in Yakını Vefat Etmişti Sanırım. O Yüzden İşlere Yetişemedi. Fakat Sizde Haklısınız. Aldığınız Hizmetin Karşılığını Bekliyorsunuz.

    Umarım Kısa Sürede Anlaşır Mağduriyet Giderilir.
  • 22-07-2009, 15:16:01
    #3
    TakunYA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kaan Bey'in Yakını Vefat Etmişti Sanırım. O Yüzden İşlere Yetişemedi. Fakat Sizde Haklısınız. Aldığınız Hizmetin Karşılığını Bekliyorsunuz.
    Umarım Kısa Sürede Anlaşır Mağduriyet Giderilir.
    Konudan haberim var değerli Takunya inan en içten dileklerim ile Kaan beyi anlıyorum acısını paylaşıyorum.

    Ancak biliyorsunki bu işlerden ekmek yiyoruz bir tavsiye olabilir bu yeni arkadaşlara.

    Dilerim toparlarnı sorunlarını en kısa sürede çözer.

    Yeri değil belki ama Dünya ne sultanlara kaldıkı bize kalsın o nedenle kırmadan iletişim ve dostluk benim için çok önemli.
  • 22-07-2009, 15:53:30
    #4
    geçmiş olsun. umarım magduriyetiniz giderilir.
  • 22-07-2009, 16:24:00
    #5
    Üyeliği durduruldu
    geçmiş olsun... işlerinizi en kısa zamanda toparlarsınız inşallah..
  • 22-07-2009, 16:39:29
    #6
    Üyeliği durduruldu
    pm atabilirmisiniz ip numaranız ve şifrenizi.

    ablamın vefatı nedeni ile zor günler yaşadım ister istemez sizlerede bu yaşadığım zorlukları yansıttım bundan özür dilerim fakat inanın yapabileceğim birşey yoktu. Hiç bir müşterimin madur olmasını istemem bana ulaşabilirseniz pm olarak cok sevinirim.
  • 22-07-2009, 16:41:47
    #7
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    supremacy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konudan haberim var değerli Takunya inan en içten dileklerim ile Kaan beyi anlıyorum acısını paylaşıyorum.
    Ancak biliyorsunki bu işlerden ekmek yiyoruz bir tavsiye olabilir bu yeni arkadaşlara.
    Dilerim toparlarnı sorunlarını en kısa sürede çözer.
    Yeri değil belki ama Dünya ne sultanlara kaldıkı bize kalsın o nedenle kırmadan iletişim ve dostluk benim için çok önemli.

    Öncelikle geçmiş olsun ama ondan daha önemli ise bu sıkıntınıza rağmen terbiyenizden ve iyi niyetinizden ötürü sizi saygı ile karşılıyoruz..
  • 22-07-2009, 22:04:22
    #8
    kağan kardeş başınız sağ olsun allah rahmet eylerisin ruhuna fatiha okuyalım.

    Saygılarımla .
  • 22-07-2009, 22:07:43
    #9
    Başınız Sağolsun.