• 10-07-2009, 20:37:27
    #19
    Üyeliği durduruldu
    enforcer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    1-fatandaş pazarlamacı ağzı ile söylenir.
    2- marez w-arez yazmak ysak olduğu için ters yazılmıştır.
    3-Türkçe'yi sizden iyi bildiğim ve sizden iyi kullandığım ortada.
    4- Türk Ceza Kanunu'nu okurken bazı sayfaları atlamışsınız. Tekrar gözden geçirin.
    Biz pazarlamacı degiliz seyyar satıcıda degiliz kanunu ben degilde siz gözden gecirin W A R E Z'e düsmüs bir tema yada Script'in lisans'ımı kalır
  • 10-07-2009, 20:42:03
    #20
    Abys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Biz pazarlamacı degiliz seyyar satıcıda degiliz kanunu ben degilde siz gözden gecirin W A R E Z'e düsmüs bir tema yada Script'in lisans'ımı kalır
    Lisans heryerde lisanstır. W-arez'e düşen bir yazılımın lisansının kalmayacağını düşünüyorsan internet'ten indir ve yukarıda belirttiğim kurumun önünde tezgah kurup satmaya çalışırsan lisansın kalıp kalmadığını çok güzel bir şekilde öğrenirsin. Uygulamalı bir şekilde hem de.
  • 10-07-2009, 20:45:08
    #21
    Üyeliği durduruldu
    abarko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu işlere kafa yormanktan sıkıldım. Cevab bile yazmayacağım bilgilendirme yaptık üyeler görsün bilsin NAZARBİLİŞİM DOLANDIRICIR.

    bize dolandıcı dediniz ya buyurun link https://www.r10.net/vergi-levhasi-ola...zmetler-3.html


    ys belgesi sunmakla bu işler olmuyor buyur link denizli detay gazetesi çatısı altında kurulan bir bilisim hizmeti veren firmayız biz dolandırıcıyı madem bütün evraklarını dök buraya .
  • 10-07-2009, 20:49:23
    #22
    Üyeliği durduruldu
    SahinDag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    alakasız bir konu,
    site göstererek dolandırıcılık yapılamaz
    kimse eferans vermek mecburiyetinde değil şekil olarak o türden bir tema çıkartabilirim demek istemiş arkadaş bu dolandırıcılık yerine geçmez
    Tema sahibi kendi azıyla hırsız dedi arkadaşa siz ne diyorsunuz ? hekimabiyi gün içinde buraya getirtmeye çalışacağım. ARKADAŞLAR NAZARBİLİŞİM BİZE DEMO ADRESİ GÖSTEREREK SATMAYA ÇALIŞTIGI + 200 TL FİYAT KOYDUĞU TEMA ÇALINTIDIR VE HEKİMABİ KAR LİSTEYE NAZARBİLİŞİMİDE EKLEMİŞ BULUNMAKTA.

    İnanmayanlar info@hekimabi.com adresini ekleyebilir veya

    Tel: 0212 258 04 19

    GSM:0535 339 59 63

    bu numaralardan hekim abiye ulaşabilir.

    Saygılar

    Barış Yolcu
  • 10-07-2009, 20:49:40
    #23
    Üyeliği durduruldu
    enforcer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Lisans heryerde lisanstır. W-arez'e düşen bir yazılımın lisansının kalmayacağını düşünüyorsan internet'ten indir ve yukarıda belirttiğim kurumun önünde tezgah kurup satmaya çalışırsan lisansın kalıp kalmadığını çok güzel bir şekilde öğrenirsin. Uygulamalı bir şekilde hem de.
    Siz bosu bosuna post kasıyorsunuz

    Ve bu temanın sahibi kendisi zaten temasını dagıtıyor merak ediyorsanız sizede lazım ise kendisinede ulasın sizede versin.

    MSN adresi : harun_aksu@msn.com
    web sitesi : HakNet - Nispet Organizasyon ve Bilisim Hizmetleri - Hosting - Web Hosting - Domain Tescil - Web Tasarımı
    Telefon no : 0544 440 93 33

    Harun bey'e ulasın bakalım kendisi neden dagıtıyor lisanslı temasını
  • 10-07-2009, 20:55:29
    #24
    Üyeliği durduruldu
    abarko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tema sahibi kendi azıyla hırsız dedi arkadaşa siz ne diyorsunuz ? hekimabiyi gün içinde buraya getirtmeye çalışacağım. ARKADAŞLAR NAZARBİLİŞİM BİZE DEMO ADRESİ GÖSTEREREK SATMAYA ÇALIŞTIGI + 200 TL FİYAT KOYDUĞU TEMA ÇALINTIDIR VE HEKİMABİ KAR LİSTEYE NAZARBİLİŞİMİDE EKLEMİŞ BULUNMAKTA.
    İnanmayanlar info@hekimabi.com adresini ekleyebilir veya
    Tel: 0212 258 04 19
    GSM:0535 339 59 63
    bu numaralardan hekim abiye ulaşabilir.
    Saygılar
    Barış Yolcu
    Arkadasım agır konusuyorsun dikkat et laflarına benmi temasını caldım ? Host Scipriti haknet.net - Script Center Buyur link bak bakalım nerelerde dagıtılıyor. Googleye yaz bakalım kaç sitede dagıtılıyor.
  • 10-07-2009, 21:00:36
    #25
    Üyeliği durduruldu
    abarko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Tema sahibi kendi azıyla hırsız dedi arkadaşa siz ne diyorsunuz ? hekimabiyi gün içinde buraya getirtmeye çalışacağım. ARKADAŞLAR NAZARBİLİŞİM BİZE DEMO ADRESİ GÖSTEREREK SATMAYA ÇALIŞTIGI + 200 TL FİYAT KOYDUĞU TEMA ÇALINTIDIR VE HEKİMABİ KAR LİSTEYE NAZARBİLİŞİMİDE EKLEMİŞ BULUNMAKTA.
    İnanmayanlar info@hekimabi.com adresini ekleyebilir veya
    Tel: 0212 258 04 19
    GSM:0535 339 59 63
    bu numaralardan hekim abiye ulaşabilir.
    Saygılar
    Barış Yolcu

    Son olarak https://www.r10.net/hosting-sirketler...alicaktir.html Biz bu konuda Dakika kullanıcısına yazdık sizinle ne alakası var yoksa r10'da 50 tane uyelik alıp sizmi dolandırıcılık yapıyorsunuz? Anlamıs degilim
  • 10-07-2009, 21:00:44
    #26
    Üyeliği durduruldu
    Abys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadasım agır konusuyorsun dikkat et laflarına benmi temasını caldım ? Host Scipriti haknet.net - Script Center Buyur link bak bakalım nerelerde dagıtılıyor. Googleye yaz bakalım kaç sitede dagıtılıyor.
    Canım kardeşim yazdığım cümlelerde sana yapılan bir yorum veya hakaret varmı ? NAZARBİLİŞİM diyorum. ayrıca

  • 10-07-2009, 21:04:15
    #27
    Üyeliği durduruldu
    abarko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Canım kardeşim yazdığım cümlelerde sana yapılan bir yorum veya hakaret varmı ? NAZARBİLİŞİM diyorum. ayrıca

    bize dolandıcı dediniz ya buyurun link https://www.r10.net/vergi-levhasi-ola...zmetler-3.html


    ys belgesi sunmakla bu işler olmuyor buyur link denizli detay gazetesi çatısı altında kurulan bir bilisim hizmeti veren firmayız biz dolandırıcıyı madem bütün evraklarını dök buraya .
    bana lagaluga yapma vergi bilgileri sun bana