* Şikayetçi olduğum üye: @Meshgod;
* Şikayetçi olma nedenim: 6 aylık hizmet ödemesini yaptım ama Hizmet alamadım, iletişim kurulamıyor
* İlgili konu URL: https://www.r10.net/vds-sanal-sunucu...k-kurulum.html
* Açıklama ve kanıtlarım:
Kendilerinden VDS sunucu aldım ve 29 .05.2024 tarihine kadar (553 tl )ödemesini yapmıştım. vdshouse.com.tr sanırım tamamen kapanmış kendi web siteleri de uzun süredir açılmıyor.
@Meshgod; ın kendisine forum üzerinden defalarca mesaj gönderdim ama geri dönüş yapmadı. Ama forumda aktif son bir kaç gün içinde foruma giriş yapmış gözüküyor.
Telefondan geri dönüş yapmıyorlar whatsup mesajlarına da geri dönmüyorlar.
1 aydan fazla süredir kendilerine ulaşmaya çalışıyorum.( R10 üzerinden ve whatsup üzerinden kendilerine ulaşmak için attığım mesajların ekran görüntüsünü isterseniz ekleyebilirim). Firma olarak bir sorunları varsa en azından bilgi verebilirlerdi.
@Meshgod adlı üyeden şikayetçiyim.
4
●500
- 03-02-2024, 15:33:21
- 06-02-2024, 21:36:23yildizteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleİsteğiniz üzerine bulduğum ekran görüntülerini ekliyorumyildizteknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.vdshouse.com.tr/ aylardır kapalı durumda olduğu için Sunucu paneline erişim sağlayamıyoruz.
R10' na kişi sürekli girmesine rağmen özel mesajlarıma geri dönüş yapmamakadır.

Whatsup üzerinden veya aramalara cevap vermemektedir.

Sunucu firmasına yaptığım ödemenin dekontu

- 06-02-2024, 21:46:33@Meshgod; mağduriyet giderilene kadar forumdan uzaklaştırılmıştır.


