• 10-06-2009, 18:40:07
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhabalar,

    Yaklasik üç aydir Layervpsden Dedicated hizmeti aliyorum bugüne kadar herhangi bir sorunla karsilasmadim ama bir haftadir ne telefonlarima cevap alabiliyorum nede ticketlarima.

    Direct Admin Güncellemesi yaptirmak için 3-6-09 tarihinde en son ticket açtim yapiyoruz dediler Ama günden beri ses seda yok.

    Telefonla ariyoruz ulasamiyoruz, Sunucunun ödeme tarihi geldi nerdeyse Datacenter sunucuyu kapaticak ama firma ortada yok.

    Ssh şifremiz değişti ftp erişimmiz zaten yok.

    Burda konu açmak istemezdik ama elimizden gelen başka bişey yok.

    Kendilerinin biran önce bize ulaşmalarını ümit ediyoruz.
  • 10-06-2009, 19:15:05
    #2
    Başka bir konuda yazılan mesajı kopyalıyorum:

    KaliteNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

    Kaan ile telefonda görüştüm, Ailesinde bulunan bir kişinin (Ablası) sağlık problemlerinden dolayı hastanede kaldığını, ablasının yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiğini ve durumunun kritik olduğunu belirtti. Yanına giderek geçmiş olsun dileklerimi sundum. Arkadaşlar lütfen biraz daha konuları araştırırsanız herşeyin ticket 'tan ibaret olmadığını telefon ile ulaşıp bilgi alabileceğinizi unutmayalım.
    Hastalık sebebi ; Doktorun yanlış teşhisi lakait davranışları sonucu başka bir hastaneye giderek teşhisin belirlenmesi, beyninde odem oluşmuş, bu sebeptendir ki yaklaşık 1 hafta 'dan beri makinaya bağlanmış konumda yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi vermektedir.
    Saygılarımla,
  • 10-06-2009, 19:43:16
    #3
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Merhaba,

    0 507 217 50 22 - GSM numarasın'dan ulaşmayı denediniz mi ?

    - Büyük ihtimal bu GSM numarası ile görüşme sağlayabilirsiniz. ( Tahminimce )


    Saygılarımla,
  • 10-06-2009, 22:25:53
    #4
    Tekrar merhaba,

    Verdiğiniz telefon numarasınıda aramıştık daha önce ulaşamamıştık.

    Kaan bey az önce aradı kendisiyle gerekli görüşmeyi yaptık.

    Yakın Akrabasının sağlık sorunlarından dolayı bu tür bir aksaklık olduğunu bugün elinden geleni yapıcağını iletti.

    Konu yetkili arkadaş tarafından kapatılırsa sevinirim

    Ayrıca kendisine ve yakınlarına sabır Akrabasına acil şifalar diliyorum.