merhaba arkdaşlar konuyu açarken çok düşündüm 2 senedir beraber çalıstıgım ve kendilerini abilerim gibi gördüğüm kişiler beni sunucudan attı .Hemde yapmayı bilmediğim ve kanıtsız suçlamalardan. daha öncesine vbulletin kurulumunu ücretli yapıyordum lisanslı mı lisansız mı bakmıyordum neyse kim benden hosting sorarsa kcbilisim den alın diyordum ve kurdugum kişilerede ordan alıp veriyordum neyse birisinin seosunu en iyi şekilde yapmıstım r10daki tecrübelerimde ve forumu baya iyi gitmiş vbulletinden uyarı gelmiş ve sunucu gene sitemizi kapattı tamam burda benim suç payım var kabul ediyorum . neyse abi gibi gördügüm için çook dikkat etmeye başladım lisansız hiç birşey kurmuyordum kimseye en son 30 -40 yaşlarında bir kişiye site kurdum ücretsiz dagıtılan php-fusionu kurdum. ve gayet legal birşekilde hiçbirşeyle oynamadım sunucuyla problem olmasın diye çok ama çok dikkat ettim bir sabah siteye girdim ulaşılmıyor ilk önce msnde sormadım 2 gün sonra baktım gene kapalı msnde sordum dedilerki senin hesabını durdurduk ? şok oldum neden abi dedi dediki siten üzerinden saldırı yapılıyormuş fake mailler atıp milleti kandırmaya çalısıyormusun ? yemin ederim dondum kaldım söylediklerini birini yapmayayı bilsem içim yanmıcak :S ve sitesini yaptıgım adamlarda daha haber eklemeyi bilmiyorlar onlara ögretiyorum neyse kanıt göster dedim bugun içinde göstericem dedi tam 4 gün sonra ben yazdım artık sonuc ne maiiler atıyorum tabi arada ama cevap yok 5.gün sordum artık dayanamadım bu kadar haksızlıga yedegimi istedim tamamen sildik dedi herşeyini :S neden dedim cgi common saldırısı mı ne yapıyor musum . :S yine dondum kaldım bu söyledikleri ne bi kere anlamıyorum ve Birşeyde diyemiyorum şu an öyle bi durumdayım ki sakalımı kestirecek param yok maddi sıkıntıya girdim :S ne yapacagımı bilemiyorum Sadece diyorum ki adalatin bu mu dunya.. söylediklerimde yalanım varsa Allah bana gençligimi nasip etmesin ..
siz karar verin. msn kayıtları bile duruyor. isteyene gösterebilirim. www.kcbilisim.com.tr
kcbilisim ayıbı
15
●832
- 10-05-2009, 18:40:19http://www.kcbisim.com.tr/ adres bulunamadı. diyor :S Web siteeride açılmıyor.
- 10-05-2009, 18:44:36Kc Bilisim internet Hizmetleri | Hosting , Domain Kayıt , Reseller | Anasayfa buyrun adresi ellerim titrediği için eksik yazmışım
- 10-05-2009, 18:50:33Selamlar,Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahsettiğiniz olay tamamen sizin kontrolünüz dışında gelişiyor gibi görünüyor, sizin haberiniz olmadan sitelerinizdeki bir açıktan veya sunucudaki bir açıktan da olabilir, sitenizin alt klasörlerine zararlı içerik koyulmuş, akabinde bu adrese phishing (yemleme) bağlantıları yönlendirilmiş olabilir, hizmet aldığınız firma da hesabınızı askıya almış olabilir.
Ancak!;
Bunu yaparken kanıt göstermeleri şarttır. "Siz bunu yapmışsınız hesabınızı astım kestim" deme lüksleri yoktur.
Kaldı ki hesabınızı silemezler de çünkü durumdan haberdar değilsiniz, eğer kasıtlı olarak yapıyor olsaydınız hesabınızı tamamen silme hakkına sahip olurlardı.
Geçmişler olsun..
Sevgiler.
Sezer.