• 06-05-2009, 01:25:22
    #73
    tvo
    Üyeliği durduruldu
    tel v.s bilgi yokmu
  • 06-05-2009, 01:31:49
    #74
    tvo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tel v.s bilgi yokmu
    Merhaba,

    Bu konunun en başından beridir bu bilgiler mağdur olan arkadaşların ellerinde mevcut fakat bu saatten sonra geri dönseler ne olur dönmeseler ne olur, bu saatten sonra yapılabilecek hiçbirşey zararı karşılamaz o yüzden bu hayattan ne yapılırsa kardır ama diğer tarafta kar - zarar yapıp cezayı verirler.

    Saygılar.
  • 06-05-2009, 22:38:42
    #75
    Üyeliği durduruldu
    geçmiş olsun
  • 23-05-2009, 20:24:24
    #76
    bUYRUN iletşim adresleri arayın gidin bulun arkadaşlar


    İletişim BilgileriAdres: İstoç Ticaret Merkezi 15. Ada Numara: 158-160 MahmutbeyŞehir: istanbulTelefon: 02126643865Telefon (2): 05368208938Fax: 02126598493directmir.cominfo@directmir.com
  • 23-05-2009, 21:36:49
    #77
    Eposta Aktivasyonu Gerekmekte
    garip_dj adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bUYRUN iletşim adresleri arayın gidin bulun arkadaşlar
    İletişim BilgileriAdres: İstoç Ticaret Merkezi 15. Ada Numara: 158-160 MahmutbeyŞehir: istanbulTelefon: 02126643865Telefon (2): 05368208938Fax: 02126598493directmir.cominfo@directmir.com
    Çok zekisiniz

    O kadarını herkes biliyor
  • 23-05-2009, 21:42:41
    #78
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    StormBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok zekisiniz
    O kadarını herkes biliyor
    Arkadaş bir iyilik yapmaya insanlara yardımcı olmaya çalışmış herkes biliyor fakat bu sizin üstü kapalı hakaret etmeniz anlamına gelmez! Lütfen yorumlarınızı biraz düşünüpte yazın insanları kırmanın lüzumu yok... O kadarını herkes biliyorda kim gitti o adrese?

    Ayrıca alt mesajlardan birinde tvo nickli arkadaş iletişim bilgisi istemiş demekki herkes bilmiyormuş? Mesajları okumadan mesaj olsun diye mesaj yazıyorsunuzya pes doğrusu...
  • 23-05-2009, 22:39:35
    #79
    Tamam arkadaşlar tartışmaya gerek yok

    yelhosting, StormBilisim haklı, çünkü o bilgilerin hiçbirinden ulaşılmıyor adama, fakat uslubu biraz sert olmuş sanırım, fakat kötü niyetli olduğunu sanmıyorum.

    Fakat, zaten bir hosting firması herkesi rezil etti gitti, bir de tartışma çıkması pek iyi olmaz...

    StormBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çok zekisiniz
    O kadarını herkes biliyor
    yelhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaş bir iyilik yapmaya insanlara yardımcı olmaya çalışmış herkes biliyor fakat bu sizin üstü kapalı hakaret etmeniz anlamına gelmez! Lütfen yorumlarınızı biraz düşünüpte yazın insanları kırmanın lüzumu yok... O kadarını herkes biliyorda kim gitti o adrese?
    Ayrıca alt mesajlardan birinde tvo nickli arkadaş iletişim bilgisi istemiş demekki herkes bilmiyormuş? Mesajları okumadan mesaj olsun diye mesaj yazıyorsunuzya pes doğrusu...


    Directmir'e gelince, adamların ofis bilgileri, moniat.com directmir.com whitecad.com hepsinde aynı. Şu anda moniat.com ve directmir.com kapalı.

    Whitecad.com'u da bane Efe Bey söylemişti, bu tip program yazıyorum gibisinden. Yani, epey karışık bir durum, yakından tanıyan ofisine gidip gelmiş bir arkadaş varsa, bizi iyice bilgilendirse çok iyi olur.
  • 23-05-2009, 22:44:19
    #80
    Merhaba,

    Ofis ? hangi ofis acaba biz en son Efe bey'le konuştuğumuzda ofisi kapattık başka bir yer arıyoruz demişti ve bunu konuştuktan 1 hafta sonrada zaten bu olaylar yaşandı, hatta bize sizin yeriniz Zeytinburnun'damı bizde oralardan yer bakıyoruz falan demişlerdi.

    Saygılar.
  • 23-05-2009, 22:51:31
    #81
    Mr.Darkness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,
    Ofis ? hangi ofis acaba biz en son Efe bey'le konuştuğumuzda ofisi kapattık başka bir yer arıyoruz demişti ve bunu konuştuktan 1 hafta sonrada zaten bu olaylar yaşandı, hatta bize sizin yeriniz Zeytinburnun'damı bizde oralardan yer bakıyoruz falan demişlerdi.
    Saygılar.
    Ben zaten adres aynı dedim ofis var demedim Ah İstanbul'lu falan olsaydık da gidip bir baksaydım.