• 08-04-2023, 21:22:23
    #1
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    * Şikayetçi olduğum üye: @HostingDunyam;
    * Şikayetçi olma nedenim: Satın aldığım hosting'deki saçma mb sınırı
    * İlgili konu URL:https://www.r10.net/hosting-sirketle...yedekleme.html
    * Açıklama ve kanıtlarım:



    Merhabalar,

    28/02/2023 tarihinde R10 konusundan yola çıkarak, deneme projelerimiz için web hosting satın almak istedik. Fakat bu sabah karşılaştığımız farklı sıradışı bir sorundan dolayı kullanıcılarımız web sitesine erişememesinden dolayı belirli miktarda satış oramız düşmüştür. Bu sorun nedir? Daha bugüne kadar sorunsuz çalışan websitemizde olan sorunu tespit ettik ve direk destek için talep oluşturduk. Fakat destekten gelen bu sıradışı yanıtı anlayamadık.


    Canlı Destek'den Gelen Yanıt




    Benim anlamadığım konu şudur, böyle bir dosya sınır boyutu nasıl oldu da biz kullanıcılara haber vermeden geldi. Gelmedi ise neden sorunumuz çözülmedi. İlk defa Hosting Dünyam'dan böyle bir sorunla karşılaştım daha önceden de 1 sorun olmuştu olabilir diyip siparişimi iptal ettirdim. Fakat 2. bu sorunda şikayet konusu açmaya karar verdim. 10 MB Dosya sınırı nedir? ve nerden çıktı?


    Daha Önceki Fatularımız


    Cpanel Kullanımı (600MB Sınır Var Fakat 10 MB Sınır Diye bir not yok)






    Konudaki linke tıkladığımız zaman herhangi bir MB sınırı gözükmüyor:https://www.r10.net/hosting-sirketle...yedekleme.html



    Script satışı yaptığımız için sorundan şikayetçiyiz sorunun hemen çözülmesini arz ederiz,

    Teşekkürler,
    Rot Media
  • 09-04-2023, 00:24:34
    #2
    Merhaba,

    İlgili durum hizmet sözleşmesinde açıkça belirtilmektedir. ( Madde 10.4 )

    https://hostingdunyam.com.tr/hizmet-sozlesmesi.pdf

    "10.4: Hosting sunucusu arşiv olarak kullanılması yasaktır. Bu bağlamda Hosting Dünyam 10 MB üstü tüm dosyaları otomatik olarak sunuculardan silmektedir "

    "10.6: Hosting hizmetlerinde “disk limitlendirilmemiştir “ ibaresi yalnızca site dosyaları baz alınarak işleme alınmaktadır. Tar.gz, jpeg, png, mp3, mp4, avi, pdf vb. gibi uzantılar ile disk kullanımı yapılması yasaktır. Bu durumun yaşanması halinde siteniz askı moduna alınabilir."

    Saygılarımızla,
    Hosting Dünyam Bilişim Teknolojileri
  • 09-04-2023, 01:26:02
    #3
    Merhaba,

    Arşiv yada ona benzer şeyler kullandığımız yokki zaten. Sorunu dile getirmemim sebebi yaklaşık 2020 den beri kullanmama rağmen (10mb üstü) ilk defa bugün karşılaştım ana kaynağı buydu. Maddi bir zararımız olmasa zaten şikayette açmaz idim. Herneyse yinede teşekkürler hizmet için.

    SORUN ÇÖZÜLMÜŞTÜR
  • 09-04-2023, 02:21:16
    #4
    sorun çözüldüğü için konuyu kilitliyorum.