• 17-04-2009, 17:47:39
    #1
    Merhaba Arkadaşlar ,

    Aselnetwork firması yanılmıyorsam 5-6 aydır bizden hizmet alıyor.
    İlk başlarda 1 makine ile başladılar daha sonra işlerini büyüttü ve 2. makineyide kiraladılar fakat ekonomik kriz v.s nedeniyle makine sayıları tekrar 1 e düştü.
    Bu arkadaşla yaptığımız anlaşmaya göre makina 12 aylık kullanım sonrası kendilerine teslim edilecekti. Kullandıkları sunucu Q9300 serimizdendi.

    Bu arkadaşlar ilk ödemelerinde 1-2 günlük gecikme v.s dışında hiç bir sıkıntı olmadan istikrarlı çalıştılar fakat son 2 aydır ödemelerinde bir gevşeme söz konusu oldu bizde ekonomik kriz malum v.s dedik ve sorun çıkarmadık.

    Mart ayının 23 ünde ödeme günleri geldiğinde haber verdim bu arkadaşlara görüştüğümüzde bizden almış olugu cpanellerin ödemelerini geçeceğimi uzatıp uzatmayacagını sordum uzatalım dedicated ödemesi ile geçerim dedi 2 adet panelini uzattık bu arkadaşın ( vps paneli cpanel ).

    ayın 23 ünde bize olan bakiyesi 500 tl idi.
    * ulaştım kendisine ayın 1 inde ödeyebilirim dedi
    * sonra ulaştık ayın 5 i dedi
    * sonra ayın 10 u olsun dedi
    buarada msnde görüştük ablası evlenmiş o nedenle sallamış bizi
    bu arada bir zamanda 150 tl gönderdi kalan hesabı 350 oldu
    * sonra msn de görüştük dedi ki eftp yapacam iş bankası hesabına cuma hesabında olur para ayın 13 üne geliyor cuma. bende bak cumaya bırakma sarkar felan bizimde ödemeler var dedim yok perşembeden gece yapacam cuma sabah elinde kesin dedi. cuma günü telefon ettim hesaba gelmemiş para dedim birazdan bankaya gidiyorum soracam oraya dedi
    2 saat sonra aradım yemek arası vardı bilmem ne bişeler salladı.
    saat 6 da aradım telefonu kapalıydı ve halaaa o numara kapalı

    msn de konuştuk bu hafta içi yarın yada öbürgün kesin dedi hala ses yok.
    ayın 13 ünde down ettik makinasını çıkarmadıkda kabinden kullandıgım kadarını öderim hafta içi felan dedi bizde yedeklerini veririz o zaman bekletiyorum kasanı dedim ses de etmedi adamın umurunda değil yedekler müşteriler

    şimdu bu vatandaşın müşterileri bizi arıyor verimerkezini arıyor yedekler ne olacak diyor.

    ben buna kafamda pazara kadar süre verdim pazar gününden sonra müşterilerine tek tek ulaşacaz ulaşabildiklerimize durumu anlatacaz vps ödemesi geçerlerse yedekleri açıp kasayı almaları için vps lerini aktif edecez böylece bizde zararı paylaşmış olaca bu müşterilerde yedeklerini alacaklar.


    şimdi ya arkadaş bunca yıldır bu işi yapıyon suç sende neden kapatmadın felan diyenler olacakdır birini kaybetmek kolay kazanmaya çalışmak zor o nedenle bu adama 3 hafta ödemesini sarkıtma imkanı verdik suçlu biz olduk.

    iyilik yap denize at balık bilmezse halik bilir
  • 17-04-2009, 17:52:31
    #2
    bu müşteriden şikayetçiyim dikkat edin
  • 17-04-2009, 17:55:40
    #3
    Üyeliği durduruldu
    bencede kapatmayın müşterilere sunucudaki sitelerin cpanel de hesap mailleri vardır oraya mail atarsınız isteyen yedeklerini alır (:
    güzel yapmışsınız o adam neyse ney milletin emekleri siteleri ne olacka olan
  • 17-04-2009, 18:05:39
    #4
    Adam resmen sallayıp durmuş çok yazık. Bu durum karşısında olan tabi ilgili kişiden hizmet alanlara oluyor. kscmersin (piltelekom) ile 5 ay kadar vps hizmeti aldım, gerek ödeme konusunda gerek destek konusunda elindeki bütün imkanları zorlamıştır tıpkı tabloda göründüğü gibi. Ama bu iyi niyet suistimal edilmiş ne yazıkki. Geçmiş olsun hocam. Çalışacak arkadaşlar içinde bir uyarı olmuş oldu.
  • 17-04-2009, 18:06:23
    #5
    diyecek söyleyecek birşey o kadar savurgan ve sorumsuz insan varki.

    bunu yaşayan son veya ilk degilsin senden sonrakilerde olacaktır.

    allah yardımcımız olsun.
  • 17-04-2009, 18:06:42
    #6
    sağolun arkadaşlar
  • 17-04-2009, 18:25:17
    #7
    Üyeliği durduruldu
    bu firma hakkında daha öncedende şikayette bulunmuşlar

    https://www.r10.net/hosting-sikayetle...men-okuyn.html

    https://www.r10.net/hosting-sikayetle...ndirildim.html
  • 17-04-2009, 18:39:51
    #8
    Zamanında kendine rant sağlamak için bana çamur atmaya yeltenen artist bir Ankaralı arkadaşımızdır kendisi aselnetwork.

    kscmersin sonuna kadar haklı olup ben olsam 5 gün kapalı kaldıktan sonra format atardım sunucuya.
  • 17-04-2009, 19:48:41
    #9
    şeytan diyor bas formatıda arada emeği gidecek olan müşterileri var adamın onlar bi ulaşsın bize bari hiç olmazsa.