sana gelince arkadaşım BEN DENEMEDEN host almam !
sana 10 larca TOSTÇU firması yazarım bunların arasında senin dedigin gibi olanlar çogunlukta ?
(buda benim görüşüm + yaşadıgım)
Arkadaşım ben denemeden host alın diye birşey söylemiyorum ki. Ban şunu ifade etmek istiyorum. Kişiler deneme olarak açtırdıkları hesaplar için sadece
"beğenmedim" gibi basit bir bahaneyi ileri sürebilirler. Hiç bir sorun olmadığı halde sadece keyfi bir şekilde. Hesabı açıyorsunuz ve sonucunda
"beğenmedim" diye bir kelime ile karşılaşıyorsunuz. Böyle bir saçma sebep olamaz. Bir çok kişi bu durumla karşılaşmıştır. Hatta bir gün öncesinden
"hizmetiniz çok iyi çok güzel destek veriyorsunzu arkadaşlarıma tavsiye edeceğim." tarzında konuşan müşteriniz bir gün sonra hiç bir aksaklık olmadığı halde konuyu şu şekilde özetleyebiliyor.
"Beğenmedim" Kesinlike müşteriyi suçlamıyorum ama gerçek şu ki sizden alınan hizmet hakkında hiçbir aksaklık yok ve siz müşteriye deneme hesabı açıyorsunuz bu şekilde bir cevapla karşılaşıyorsunuz. Daha sonra ne oluyor. Efendim deneme hesabı açıldı sonra ortadan kaybolundu.
O zaman şu şekilde yapalım.
7 gün geri ödeme garantimiz var değil mi. Hesap açılır ödeme yapılır. 7 gün içerisinde geçerli bir sebep sunulduğu zaman geri ödeme yapılsın. Bu sebep asla ve asla
"beğenmedim" gibi bir sebep olamaz.
Böylelikle bu tarz konular da forumumuzda açılmamış olur.Sonuçta emek veriliyor hesap kitap yapılıyor. Zaten hosting alan bir kişi hostingin ne olduğunu ne işe yaradığını bilir. Burada hosting arıyorum bölümüne bakın kimisi türkiye lokasyon hosting arıyor kimisi ingiltere diyor bazıları da diyor ki şu ülkenin şu veri merkezinde sunucusu olandan hosting alacağım. Bunu belirtiyor ise bir kişi ve ben deneme hesabı açtıracağım deneyeceğim diyor ise burada bir sorun var demektir. Arkadaşım veri merkezine kadar nasıl bir hizmet almak istediğini belirtiyorsun sonrada beğenmedim tarzı bahaneler ileri sürüyorsun. Bu şekilde olmaz.
Eğer sunucunun bakımını takibini düzenli yapmıyorsa servis sağlayıcı ve müşteriyi kendi hatalarından dolayı olumsuz etkiliyor ise geri ödemesini de yapmak zorundadır. Zorunda kelimesi kişilerin vicdanına kalmış zaten.
Lütfen bu yazdıklarım
harunkaraca arkadaşımıza yönelik değildir genel anlamda görüşlerimi söylemek istedim.
Tekrardan herkese iyi çalışmalar diliyorum.
Öncelikle empati kurmasını bilelim. Empati : Kendini başkalarının yerine koymak. ( Acaba onun yerinde olsaydım ben ne yapardım ?)
Saygılarımla