Merhaba,
IIS firması eski adıyla KarBilişim resellerclub üzerinden sistemhost.com'un domain bayisidir. Kendilerine biz de ulaşamamaktayız. Bu durumda alan adı sahipleri mağdur bırakılmaması için sistemhost.com sitemiz üzerinden alan adı sahipleri domain transfer siparişi vermelidir. Sipariş esnasında sorulan transfer şifresine 1 yazarak devam edebilirsiniz. Ardından alan adının whois bilgilerindeki email adresine onaylamanız için bir email göndereceğiz ve onayladığınızda sistemhost.com üzerinden açtığınız hesap üzerinden domainlerinizi yönetebileceksiniz. Normal domain transfer prosedürü uygulanacağı için 1 yıllık alan adı süresi uzatımı da içerecektir. Şirketimiz bu konuda ancak bu şekilde sizlere yardımcı olabilecektir.
Not: Domain transfer siparişi vermeden önce whois bilgilerindeki email adresinin sizin ulaşabileceğiniz bir email adresi olduğunu kontrol ediniz. Aksi taktirde whois bilgilerindeki email adresine gönderilen onay emaili onaylanmayacağından transfer işleminiz gerçekleşmez.
Saygılarımızla...
Sistem Int. Yaz. Hiz. Ltd. Şti.
IIS (KB) firması domainleri hakkında
15
●1.180
- 06-01-2009, 13:27:06Üyeliği durduruldu
- 06-01-2009, 13:33:03Yani KB-İİS domain alırken kendi üzerlerine kaydettirdiyseler o domainlerin işi bitti?
- 06-01-2009, 13:38:42Üyeliği durdurulduWhois bilgilerinde kimin bilgisi var ise domain o kişinindir. Eğer kendi firma bilgileri üzerine kaydettiyse bu domainler hakkında bizim yapabileceğimiz bir işlem yoktur.Tanshaydar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alan adınızı tescil ederken whois bilgilerinizin sizin üzerinize omasına dikkat ediniz. - 06-01-2009, 13:42:36Güzel iş siz de kendinize pay çıkarın.
Tam 15 mail move services yapar mısnız şeklinde mail atıldı size.
Directi ile görüştük. Size ilettiklerini
isteyen b-ve whois ile kayıt maili tutan herkese aktarabileceğinizi ilettiler.
Ama siz burdan da kâr çıkarıp domain transfer ücreti istiyorsunuz.
Directi'de barınan bir domain farklı directi hesabına transfer edilemez. Move services yapılabilir.
Ve sizin de pay çıkarmak yerine yardımcı olmanız gerekir.
Transfer yapıyoruz lafınız tamamen asılsız. Transfer kodu 1 olarak transfer olmaz. Directi firması içinde de hesaplar arası move services olur, trnsfer olmaz.
10 gündür müşterimizin domaini için sizi arıyoruz sizinle yazışıyoruz.
Artık mover services yaparsanız seviniriz.
Saygılar.
sistemhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 08-01-2009, 09:48:38arkadaşlar kb ile çalışmadan önce sistemhost ile çalışmıştım. Pek yüklü sitem olmadığı için kb'ye geçmiştim. Kendilerinin çok yardımını gördüm. Sorunlarım anında çözülüyordu. Hatta onlara taşınmadan önce indexservers'a kaptırdığım domainlerimi bu sayede kurtarmıştım. Kendilerine buradan tekrar teşekkür ediyorum. Kb ve iis için aynı şeyleri söyleyemem.
- 08-01-2009, 10:42:38Üyeliği durdurulduben bundan 1 sene önce cıkardım domainimi bu şekilde hemde sitemhostingdeydi benimkide ama 10 domainden 1 tane kurtarabildim cunku kb isimtescildende domain alıyordu...!
- 08-01-2009, 13:02:02Anlattığım konuyu anlayamayan arkadaşlar mevcut zannedersem.
Directi/Resellerclub bayisi 2 firma arasında ücretli transfer yapılamamakta.
Burada amaç 1 müşteri kodu 1 mail girilerek yapılacak ücretsiz ve kısa bir işlemin içinden kâr etmek.
Domain transferi yapmadınız mı hiç?
Domain transfer koduna sadece 1 yazarak transfer mi olunurmuş.
Müşterimizin kb'deki domaini için Directi ile tüm maillaşmelerimizde "Sistemhost bu konuyla ilgilenmek üzere tarafımızdan bilgilendirildi." cevabı verildi.
Ancak sistemhost'a yazdığımızda 1 yıllık transfer ücreti karşılığında transfer ederiz ancak dendi.
Transfer diyerek yapacakları işlem de move services, başka directi hesabına aktarırken yapacakları da move services.
Belirttiğim gibi herkes olaydan kendine pay çıkarmaya çalışıyor.
Yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtseler bile olay ortada. - 08-01-2009, 18:25:13dostum moveservices işlemi domainin süresini uzatmaz ama benim süre 1 yıl uzadı emailime kod filanda gelmedi güvenlik için o maile bir soru maili attılar ona cvp verdim o kadarvbb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle