• 26-08-2008, 03:44:16
    #1
    Üyeliği durduruldu
    arkadaşlar STR BİLİŞİM hakkında bilginiz varmı taklaya gelmiyelim! Arkadaş sitesine sesli sohbet sistemi kurdurcakmıs ancak bunlarla konusmus bana danıştı bende buraya geldim güvenilirmi?
  • 26-08-2008, 03:45:16
    #2
    Dediğin siteye girmek istenildiğinde şifre soruyor.
  • 26-08-2008, 03:52:07
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Arkadaşlar sanıyorum bir firma değil bilişim falan whois bilgilerinde bir telefon numarasıda yok, web hosting demiş kendi nsleride yok, adam akıllı domain bile alamamış bana soracak olursanız..

    http://whois.domaintools.com/strbilisim.info
  • 26-08-2008, 03:53:10
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Ufuk Gedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Dediğin siteye girmek istenildiğinde şifre soruyor.
    evet bende anlamadım arkadaşa söyledim böyle değildi dedi bende emin değilim ilk kuruluma 100 YTL , 2 chat odasına aylk 50 YTL istemişler !
  • 26-08-2008, 15:19:04
    #5
    demekki güvenli bir site ama güvenilir mi bilemem..