Tr hostalin yalani ve pisligi ortaya çikti
27
●1.607
- 06-07-2008, 01:39:17merhaba arkadaslar kim yalanci kim dolandirici simdi siz beeni dinleyim bu adam beni karalayamaya calisiyr yalanci dolandiri diyor bide siz
Hosting,domain,reseller,web tasarım buna bakin
adamin referansinda google yaziyor yaa googleyi bile bu vermis :d dusunebiliyormusunuz ve bu scripti dagitan arkadasin referanslarini biele değiştirmemiş
hepsini o yapmis simdi kim yalanci kim dolandirici siz karar verin
trhostal.com
- 06-07-2008, 11:09:50Bence mesajlarınız herşeyin cevabını verdi.Yanlış anlasılmasında trdomain w@rez işide yapmışın zamanında.İnsanların senden ve albayraktan host alması bir adamın kuzularını kurta emanet etmesi gibi.Şimdi w@rez işi yapmasanda içinde bana göre herzaman bir kurtluk olur.Gerçi senin serverında yoktu.Resellerden satıyordun.Önceki konuda dediğim gibi reseller ve vpsden host satan kişiden hostcu olmaz.Elbet birgün bu piyasadan kaybolursun ve onca müşterinin emeği ve parasına yazık olur.Bunu seni eleştirmek için demiyorum ama sonucu şimdiden görünüyor.
- 06-07-2008, 23:37:41BurakH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadasim Sizin Varez Dediğiniz Sistem Oscommerce Temasidir Bunun w@rez oldugunu idda ediyorsaniz karar size kalmis selamlar... - 08-07-2008, 22:28:50Eposta Aktivasyonu Gerekmektebiz o adamın bu kisini akrabasi oldugunu nerden bilecez akrabasıyım dedigi kisi ne akrabasıymıs neyiymis?
- 13-07-2008, 21:36:06Üyeliği durdurulduBu ne saçma bir konu ya !
Ne albayrak bilmemne denen kişiyi ne trhostal trdomainal denen kişiyi biliyoruz .
Hiçbiriniz bu forumda tanınmıyorsunuz ve konuşmalarınız gayet itici !
Yaptığınız konuşmalar sadece çirkefliğinizi ortaya koyuyor başka birşey değil .
Birilerinin bu konuya bir kilit vurma vaktinin geldiğini düşünüyorum .