• 09-06-2008, 12:03:15
    #1
    Forumbest.net isimli sitemi vadihost'tan almıştım ve kaç aydır bir sorunum yoktu ta ki bugüne kadar. Bugün adsense'ten başvuruma gelen cevabın ardından ne olduysa oldu. Adama durumu bildirdim ve aramızda geçen konuşma kayıtları işte:
    ZorbAA (14:07 ZorbAA):
    bunu nasıl halledebiliriz?
    VadiHosting:
    hostcuna söytle
    ZorbAA (14:08 ZorbAA):
    eee hostcum sensin
    VadiHosting:
    Bizde Hostun YOK!
    ZorbAA (14:08 ZorbAA):
    forumbest.net'in sahibiyim ben istersen whois bilgilerine bak
    VadiHosting:
    bizden hostu kapattırmışsınız
    ZorbAA (14:09 ZorbAA):
    :S
    ZorbAA (14:09 ZorbAA):
    eee neredeymiş o zaman hostum?
    VadiHosting:
    1sn
    VadiHosting:
    hmm dogru
    VadiHosting:
    1sn kontrol ediyim
    VadiHosting:
    seni başka biriyle karıştırdım
    ZorbAA (14:11 ZorbAA):

    VadiHosting:
    bu arada Siteni KAPATMAK zorundayım
    ZorbAA (14:11 ZorbAA):
    neden?:S
    VadiHosting:
    Disk alanı kullanım limiti 100 MB
    Boyut 142 MB
    ZorbAA (14:12 ZorbAA):
    tamam hallederiz onu
    VadiHosting:
    host aşım ücreti vermek zorundasın k.bakma.
    ZorbAA (14:12 ZorbAA):
    niye ki? ben farkında bile değilim siz niye kota koymadınız ki?
    VadiHosting:
    Kota Koymuyoruz Müşterilerimiz MAdur Olmasın Diye Üyelerine.
    ZorbAA (14:13 ZorbAA):
    bu daha büyük mağduriyet değil mi?
    VadiHosting:
    üyeler açısından degil size ne gerekli üye ve Hit.
    ZorbAA (14:13 ZorbAA):
    bunun adı resmen kazıktır...
    VadiHosting:
    ne alakası var kardeşim.
    VadiHosting:
    SİTENİ KAPATMAMIŞIZ bize Teşekkür Edecegine KAZIK diyorsunuz.
    ZorbAA (14:14 ZorbAA):
    tamam o zaman anlaşalım ben dosyaları boşaltayım siz de kapatmayın
    VadiHosting:
    Malesef HOSTU Birkere Aşmışsınız
    VadiHosting:
    Siteniz Kapatılmıştır Sadece Kilitlenmiştir.
    Host Yükselttiginizde Tekrar ONLİNE olucaktır.
    ZorbAA (14:16 ZorbAA):
    vay vay vay... tamam öyle olsun bakalım...
    VadiHosting:
    Hostunuzu Yükseltcekseniz Açabilirim Şimdiden_
    ZorbAA (14:17 ZorbAA):
    hayır yükseltmeyeceğim ve bir daha kimseye vadihost'u tavsiye etmeyeceğim
    VadiHosting:
    Siz Bilirsiniz..
    VadiHosting:
    İyi Günler..
    Ben başımdan geçeni anlattım
    Karar sizindir böyle dandik bir yerden host almak ya da almamak...
    Edit: adamın ismi de Eray Şahin. Belki sizi msn ile falan bulup da satmaya kalkar. fantomix diye de sitesi var...
  • 09-06-2008, 12:48:29
    #2
    Çoluk çocukla alışveriş yapılırsa sonuçları bu olur hocam.
  • 09-06-2008, 12:50:46
    #3
    Üyeliği durduruldu
    bunlar gibiler yüzünden host piyasası yerlerde..
  • 09-06-2008, 12:56:50
    #4
    çok saçmalamış
  • 09-06-2008, 13:01:04
    #5
    Üyeliği durduruldu
    vallahi ilk defa birinin müşterisini tanımadığını gördüm
    geçmiş olsun
  • 09-06-2008, 13:02:11
    #6
    Az önceki konuşma kayıtları:

    ZorbAA (12:14 ZorbAA):
    https://www.r10.net/hosting-sikayetle...-vadihost.html
    Vadihost mu? Bir daha asla...
    VADIHOSTING.COM hakk?nda yap?lm?? yorumlar
    bunlar daha başlangıç... ha bir de unutmadan sizin maliye kaydınız, vergi levhanız, fatura kesme yetkiniz ve telekom onaylı faaliyet belgeniz de yoktu değilmi? bunu maliyenin öğrenmesi kötü olacak
    ' By_EЯay™:// ~ " FantoMiX.COM > (12:14 ZorbAA):
    güLe güle
    ' By_EЯay™:// ~ " FantoMiX.COM > (12:17 ZorbAA):
    bu arada vadihosting kapaldı :C
    ZorbAA (12:17 ZorbAA):
    r10'daki yazımın sonuna bak bakalım acaba ondan sonra da gülebilecekmisin ééé
    ' By_EЯay™:// ~ " FantoMiX.COM > (12:18 ZorbAA):
    Link :C
    ZorbAA (12:18 ZorbAA):
    https://www.r10.net/hosting-sikayetle...-vadihost.html
    ' By_EЯay™:// ~ " FantoMiX.COM > (12:19 ZorbAA):
    açaba R10 neden açılmıyor:C:C
    ZorbAA (12:20 ZorbAA):
    bilgisayarının dandikliğindendir ya da işine gelmediğinden ééé
    ' By_EЯay™:// ~ " FantoMiX.COM > (12:20 ZorbAA):
    biLemiyecem
    ' By_EЯay™:// ~ " FantoMiX.COM > (12:20 ZorbAA):
    HAdi İyi GünLEr Domain İçin saOL:C
    ZorbAA (12:20 ZorbAA):
    ben sana son satırı yazayım dur madem
    ZorbAA (12:20 ZorbAA):
    adamın ismi de Eray Şahin. Belki sizi msn ile falan bulup da satmaya kalkar. fantomix diye de sitesi var...
    ZorbAA (12:21 ZorbAA):
    bu seni yeterince afişe eder sanırım
    ' By_EЯay™:// ~ " FantoMiX.COM > (12:21 ZorbAA):
    :C
    ZorbAA (12:21 ZorbAA):
    ayrıca o domain çoğu yerden banlı éé
    ' By_EЯay™:// ~ " FantoMiX.COM > (12:21 ZorbAA):
    Banane:C
    ' By_EЯay™:// ~ " FantoMiX.COM > (12:22 ZorbAA):
    Hadi Güle Güle :C
  • 09-06-2008, 13:12:41
    #7
    Alıntı
    Whois Record

    Registrant:
    eray sahin +90.555715670
    eray sahin
    Defne sitesi 7.Blok No:7
    ankara,ankara,TR 00000

    Domain Name:fantomix.com
    Record last updated at 2008-03-19 06:17:16
    Record created on 2007/3/20
    Record expired on 2009/3/20

    Domain servers in listed order:
    dns5.emrem.net dns6.emrem.net

    Administrator:
    eray sahin +90.555715670
    eray sahin
    Defne sitesi 7.Blok No:7
    ankara,ankara,TR 00000

    Technical Contactor:
    eray sahin +90.555715670
    eray sahin
    Defne sitesi 7.Blok No:7
    ankara,ankara,TR 00000

    Billing Contactor:
    eray sahin +90.555715670
    eray sahin
    Defne sitesi 7.Blok No:7
    ankara,ankara,TR 00000

    Registration Service Provider:
    name: Domain Register
    tel: +90.0000000000
    fax: +90.0000000000
    web:http://www.hj123aasdwxx22323xc.com

    İlgililere duyurulur.
  • 09-06-2008, 13:18:37
    #8
    Hocam o bilgiler fake
  • 09-06-2008, 13:19:01
    #9
    Ufuk Gedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Çoluk çocukla alışveriş yapılırsa sonuçları bu olur hocam.
    Aynen katılıyorum. Bu tür yerlerden hizmet alanlar da suçsuz değil açıkçası...