Bu konuda sizlere daha önce sütten ağzı yanmış insanların yaşadıklarının kanıtlarını ve görsellerini gösterecek. Şahsın yaptığı iftira ve karalama kampanyalarını sunacak bu tarz insanlar ile çalışacak olursanız dikkat etmenizi ve uzak durmanızı öneriyorum.
Gameofis (Görkem Bayramoğlu) isimli şahıs daha önce R10 bünyesinde yer almış burada bir çok insanın canını yakmıştır. Kişi yaptığı ************** ve multi hesaplardan dolayı banlanmıştır. Fakat hala aktif bu işin içinde ve insanların hala canını yakmaktadır.
Öncelikle GameOfis.org sitesinin geçmişine bakalım.
R10 Kaynakları :
https://www.r10.net/sikayetim-var/14...-sikayeti.html
https://www.r10.net/sikayetim-var/15...rcek-yuzu.html
https://www.r10.net/sikayetim-var/15...-yapmiyor.html
Şikayetvar Kaynakları
Şimdi R10 içerisinde açılmış konulara ve görsellere gelelim
Farklı Forum Platformlarının Kaynakları :

Site ismini google yazıyoruz ilgili aramada bile şikayet çıkıyor. Malum şahıs bildiğiniz ayaklı "neyse artık demek istemiyorum"
Şimdi Gameofis Görkem Bayramoğlu isimli şahısın kendi gibi başka aynı sektörde olanları nasıl karaladığına bakalım.

Görselde gördüğümüz gibi gamevadi.com isimli site bu şahsın üzerinde zaten siteye girince görebiliyoruz her yerde bunun reklamı var. Küçük bir site günlük hiti 10 15
Burada başka firmaların üstüne yapıştırdığı lekelere bakalım.

Görüldüğü gibi şahıs o kadar kötü iş ahlakına sahip ki kendine rakip tüm sitelerin konularını kendi forum sitesinde açıyor. Ama şu detayı ihmal etmiyor. Önce firma ismi sonra Firmanın site adresi. B10 ve B10.net gibi başlıklar atıyor ki insanlar google B10 yazdığında bu forumun linki index alıp başta çıksın.
Şahıs elinden geldiğince iftira ve kurgulanmış skype konuşmaları hazırlıyor.
Şahıs bizim firmamız içinde kendince bir konu başlığı açtı ve bizi tekrar karalamaya çalıştı onunda örneğini verelim.
Şimdi sözde biri bizimle çalışmış ve 7500 TL dolandırılmış kafasına göre bir kurgu yapmış yazmış. Peki bizde şunu söyledik şahısa

Toplam 5 sefer aynı şeyi söyledik. Makbuz at bize bu parayı yatıran adamın adını soyadını ver biz bakalım var mı böyle bir şey ama yok işi goy goya vuruyor. Millet 30 TL havale yapıyor makbuzu 1 gün evinde saklıyor bu adam 7500 tl yatırmış sözde ama makbuzu yok ve dava açmıyor sanki 7.5 TL`den bahsediyoruz.
Peki dedik makbuzu yok adamın adı soyadı yok eyvallah o zaman hangi bankaya 7500 TL yatırmış söyle ben bankanın tüm resmi dokümanlarını alıp paylaşayım. Onada cevap yok hayatımda böylesini ilk defa görüyorum eğer yolu Gameofis ve görkem bayramoğlu isimli şahısa düşen olursa aman diyim çok çok dikkatli olsun.