geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar bu kişi çok profesyonel yalancı, size hikayeler anlatabilir, başka birisiymiş gibi tanıtabilir kendini; lütfen uyanık olun.
Dcservers.org vitaminbilisim Atakservers Muhammed Çetin Dolandırıcıdı
13
●945
- 06-12-2016, 17:29:28bir kaç yıl önce bende kendisi ile çalışmıştım. Fakat o zamanlar forum da ki nicki farklıydı. Firma ismiyle değildi. Biraz araştırdım. o zamanlar forumda kullandığı üyelik signature adlı üyelikmiş.
https://www.r10.net/hosting-sirketler...ir-alinir.html
şu konuya baktığınız zaman konu içeriğinde verilen e posta adresi vitamin bilişim e ait.
https://www.r10.net/tasarim-logo-temp...ilacaktir.html
bu konuda ise skype adresi vitamin bilişime ait.
Zaten baktığım kadarıyla foruma bir çok üyelik ile girmiş ve tüm üyelikleri banlanmış. Ben bu üyeliğin de ilgili kişiyle alakası olduğunu düşünüyorum. Gerisi forum yönetimine kalmış. - 07-12-2016, 21:54:58Merhaba o zamanlar vitamin bilişimde çalışıyordum.O yüzden benim forumda satışlarım vardı.Şuanda sadece vergilerimi gerektiğinde onlar üzerine kesiyorum.Sorunlarınızı Muhammed Bey ile görüşün.İlgilisi ben değilim ve sürekli bana suç atmaktan vazgeçin.Forum yöneticilerininde konu hakkında bilgisi var.RmznAydin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-12-2016, 14:04:29Burada size atılmış bir suç yok. Ben sadece ortada olan şeyleri gösteriyorum. Zaten eğer yönetimin bilgisi varsa sizin için sıkıntı çıkmayacaktır. Ben sadece bilgi amaçlı yazdım.Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle