• 09-02-2015, 02:36:16
    #37
    nevya sanırım r10 veritabanı silinince benim hesabımı çalan kişiydi.
  • 09-02-2015, 11:37:37
    #38
    Kategori Moderatörü
    H4CK3RB0Y adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İnanmazsınız ben bu adamla 1,5-2 yıl çalıştım. Hatta samimi arkadaştık. Kendini bana asker olarak tanıtmıştı, subaymıymış artık ne haltsa. Saf gibi yedim bende. Hep TS3'ten falan konuşuyorduk öyle suratını görmedim. İnanın gerçek adı Ozan mı Nevya mı artık neyse bende emin değilim. Benim zamanımda her ay hosting firmasının ismini değiştirirdi çorap değiştirir gibi. Bilmiyorum bana öyle bi yanlışı olmamıştı ama web tasarım-yazılım işlerini görüyordum, lazım gibi bişeydim ona. Hatta bu söyleyeceğime inanmıyacaksınız ama bu adama ben öğrettim bu işleri yani host-domain vs. Adama ilk .tk domain+free host açmıştım, yoksa piyasanın a sını b sini bilmiyodu k*hpe.

    R10'daki diğer bi hesabıda bu, banlanmış ama;
    https://www.r10.net/members/64508-xarayoon.html




    Elimdeki en son telefon numarası bu, değiştirmişte olabilir emin değilim;
    0537 503 77 14

    Adres bilgileri;
    Adnan Kahveci Mah. Engin Sok. Bina No:4 D:25 Beylikdüzü / İstanbul


    Kesinlikle bu bilgilerin netliği yoktur. Face konuşmalarımızı inceliyorum şu anda yeni bişey bulursam atarım bu konuya.

    Birde R10'nun adminiyle buluşup nargile içtiğini falan söylemişti bana.


    Konuşmalara baktıkça neler çıkıyor....








    Yeni görüyorum, profilime bakmış bile,





    Bulduklarımı atmaya çalışıyorum inşallah işinize yarar.

    Evinde tutamadığımız bir %10 var, salarım üzerinize

  • 09-02-2015, 11:40:30
    #39
    xtreme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Evinde tutamadığımız bir %10 var, salarım üzerinize

    Anlamadım ne demek istediğinizi ama sağlam yalan atmış.
  • 09-02-2015, 12:34:43
    #40
    Kategori Moderatörü
    H4CK3RB0Y adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Anlamadım ne demek istediğinizi ama sağlam yalan atmış.
    19.22 itibarıyla Alastyr'ın %10 unu aldım demiş ya, bizim gübre işi var bi de aynı isimle, alastyr gübre, sanırım oradan bi %10 vermişler arkadaşa onu diyorum
  • 09-02-2015, 12:41:26
    #41
    xtreme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    19.22 itibarıyla Alastyr'ın %10 unu aldım demiş ya, bizim gübre işi var bi de aynı isimle, alastyr gübre, sanırım oradan bi %10 vermişler arkadaşa onu diyorum
    hahahaha onu bile alamaz o kendini bilmez.
  • 09-02-2015, 13:31:12
    #42
    %10 Hisse iyiymiş. Ondan önceki ayda Koç Holding 'in %3 'ünü aldı diye biliyorum bebenin.
  • 09-02-2015, 15:57:43
    #43
    Üyeliği durduruldu
    Adamın ismi Ozan Berk Ersan ama "Nevzat Bilgili" olarak kendini tanıtmış bu çocukların isim sahteliğinin bile kaç yıldan başladığını ögrenmeleri gerek. Devletin herşeye el attığı gibi şu sektörede bir el alıp denetimleri sıklaştırması gerekiyor.
    Ayrıca bir domain alan ve bir tema atan bu sektörde patron oldu bakıyorum da... Böyle insanların bu sektörde barınmaması gerekiyor.
  • 09-02-2015, 16:00:13
    #44
    Yeni1Hosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Böyle insanların bu sektörde barınmaması gerekiyor. Devletin herşeye el attığı gibi şu sektörede bir el alıp denetimleri sıklaştırması gerekiyor. Bu sektörde herkes patron oldu bakıyorum da...
    yeni uygulamada adli sicil belgesi isteniyor. Şikayet eden arkadaşlar sonuca ulaşmışsa sicile işlenir, bu arkadaş artık ys belgesi alamaz.
  • 09-02-2015, 16:04:22
    #45
    Üyeliği durduruldu
    Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    yeni uygulamada adli sicil belgesi isteniyor. Şikayet eden arkadaşlar sonuca ulaşmışsa sicile işlenir, bu arkadaş artık ys belgesi alamaz.
    Şuanda benim umrumda olmadığı gibi çoğu kişininde umrunda degil yer sağlayıcı zırvatası alsın almasın ? Vergi levhası var bu adamın mesela ama vergi levhası sahtemi gerçekmi adam fatihde ofisim var diyordu ofis mofis yok ? Sen daha bir sistemi oturtamamışsın sana ayak uydurmamı istiyorsun mesela ben bu sektör toplanana kadar diğer işlerimle ilgilenmeyi uygun gördüm diğer projelerimi hayata geçiriyorum ne zaman artı bişiler olur o zaman geregi yapılır.