Madur olan arkadaşlar boş boş durmayalım ben şikayet ettim madurlar arasında bulunan 2 arkadaş daha şikayet edecek.
Dekontrlarınızı vb hepsini hazır edip bildirin savcılıga max 30 dk nızı alacaktır..
Bu Adamın yaptığı Yanına KALMASIN
Sunucuservis.com.tr madurları TOPLU ŞİKAYETE BEKLİYORUM
14
●1.871
- 14-11-2013, 15:47:30Bu tarz mağduriyetlerde,yasal yollarla hakkını arayanlar er yada geç mutlaka kayıplarını bir şekilde telefi edeceklerdir.Burada önemli nokta şurası,ya yasal yollarla hakkınızı arayıp zararınızı karışlarsınız,yada birçok arkadaşın yaptığı gibi uğraşmaz allaha havale edersiniz .
Genel olarak bir tespit yapmak istedim,Bu arada mağdur olan arkadaşlara geçmiş olsun. - 14-11-2013, 20:11:19Üyeliği durduruldusavcılığa şikayet ederken mi ?forumbilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç bir ücret ödemiyorsunuz.
benden her hangi bi ücret alınmadı, ifademi aldılar sadece. - 14-11-2013, 20:59:41Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Merhaba,
Sami Bey bunları size ileterek büyük galeyana getirmiş ancak gerçekleri bilmenizde fayda olduğunu düşünerek bunu yazıyorum.
Ekim ayında Sunucuservis'e ait sunucuların kapanma sebebi 3 gün önce olduğu gibi kendisinin bize olan yüklü borcundan ötürüdür. Ekim ayında kapanma sonrası kendisinin tarafımıza olan ısrarlı "özürleri" sonrası borcuna karşılık senet alınarak (senet tutarları Sami Bey'in borcu + banka'nın tahsil edeceği masraflar) 20 bin TL olarak anlaşılmış ve imzalanmasına müteakip sunucuları açılmıştır. Sanırım ilgili tarihlerdeki kapanma olayını Sami Bey'den hizmet alan herkes hatırlar.
Yasal bir işletme olarak Devletimizin bize verdiği hukuksal haklar çerçevisinde alacaklarımıza karşılık her şirketin yapabileceği gibi çek, senet, bono, tahvil vb. yollardan alacaklarımızı tahsil etme hakkımız mevcuttur. İddia eddiğiniz gibi zorla olan bir durum söz konusu değildir, bununda kanıtı senetlerin imzalanması sonrasında sunucuların açılmasıdır. Yani kendisi ödeme yapacağına teminat olarak o tarihte borcunu ödeyecek meblayı tahsil edemediği için senet imzalamayı seçmiştir. Takdir edersiniz ki yapılan borç tarafımıza yapılmış olup, kimseyi alakadar etmemekle, bunun tahsilatı konusunda ilgili tasarruf tarafımıza aittir. Nitekim bu senetler, alınıpda ücreti ödenmeyen hizmetlerin karşılığında alınmıştır. Bu noktada hiç kimseye herhangi bir hesap vermekle yükümlülüğümüz yoktur. Şayet Sami Bey'in borcunu ödemeyi kabul ederseniz, bize olan toplam borç tutarını hesabımıza yatırabilir ve senetleri ofisimizden teslim alabilirsiniz.
Buna ek olarak Sami Bey'in bizimle çalıştığına dair, sigortası yapılmadığına dair veya hakkı alınmadığına dair -bunların gerçek olduğunu düşünüyorsanız- herhangi bir somut kanıtınız mevcut ise Çalışma Bakanlığı ile iletişime geçerek şikayetinizi iletebilirsiniz. Şirketsel yapımız şeffaf olmakta olup, kimseden gizleyip saklayacak herhangi bir eksiğimiz bulunmamaktadır.
Umarım yeterince açıklayıcı olmuşuzdur. Lütfen elinizde somut bir delil olmadıkça tarafımıza herhangi bir suçlama ile gelmeyin, nitekim yaptığınız şey "iftiradır" ve yasalar gereği suçtur. - 15-11-2013, 02:38:19Üyeliği durduruldumakina ideal hosting ve tarafimizca anlasıllarak makina aktif edilmistir yedekleriniz alabilirsinizi bu saatten itibaren 17 kasım saat 24:00 kadar makina aktiftir yedeklerinizi alabilirisiniz türel beye ilgisinden dolayı tesekkur ederiz
KaydetNet İnternet Teknolojileri - 15-11-2013, 03:37:43Hata senin dostum 2 ay öncede bu adam böyle problem yaşattı idealhosting makinalarımızı kapattı açılınca yedeklerini alıp başka firmaya geçmen lazımdı iyiki kurtulmuşum sorumsuz sunucu servistenn..!!!Jameika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle