Ni-Osman adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Açıklama
123
●6.052
- 02-01-2008, 22:08:48Üyeliği durdurulduForum adresini verebilirmisiniz ?altintas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-01-2008, 22:13:33Ben konuyu çok karıştırmak istemiyorum. Siz de haklısınız. Ben de her zaman diyorum kimden ne şartlarda hizmet vaadi alırsanız alın mutlaka bunun doğruluğunu araştırın ve başka yerlerle kıyasladıktan sonra hizmet alın ki başınız ağrımasın. Bu satış öncesi bir durum bu konuda hem fikiriz.altintas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim bahsetmek istediğim şey şu bir sorun yaşanmasın keşke ama yaşandıktan sonra kimseden gerçekleşmeyecek şeyleri beklemeyin veya hizmet aldığınız yeri gereksiz yere sıkıştırmanız size sıkıntı ve stresten başka ne verebilir ki. Hiç birşey... Çünkü siz ne kadar heyecanlanırsanız heyecanlanın ne kadar sinirlenirseniz sinirlenin o kişinin o anda yaşadığı durumun daha kısa sürede çözülmesini sağlayamazsınız. Eğer sorunla ilgili bir bilgi ve tecrübeniz varsa söylersiniz hizmet aldığınız yere onunla beraber gider müdahale edersiniz ama bunun dışındaki durumlarda satıcıya bu kadar yüklenmenin veryansın etmenin anlamı Bence yok. Sorun yaşadıktan sonra çok sinirlenmişseniz ve tekrar böyle birşeyden korkuyorsanız başka yere taşırsınız siteleriniz açılınca. Hizmeti size sağlayan arkadaşla ilgili bir sıkıntınız varsada gelirsiniz böyle bir durum oldu ben böyle bir durumda kaldım diye belirtirsiniz olur biter. Onu herkes görür zaten. Onun dışında polemiklere girmenin ve konuyu uzatmanın pek anlamı yok Bence. Daha da çok canınız yanmışsa gider resmi soruşturma açarsınız.
Yani site tasarımcıları 1 milyar gibi ücretler aldıktan sonra yıllık 40-50 milyona barındıracaksınız(bu cümlem şu anda konuya yazan kimseye değil sadece genellemedir) o kişi sizin 1 milyarınızdan 40 lira alacak ve yine ufak bir sorunda günah keçisi ilan edilecek.
Söylemek istediğim sadece sorun ne olursa olsun biraz daha sakin yaklaşıp çözümü için net bilgi almaya çalışırken karşımızdakininde başka yerden bilgi alması gerektiren durumlarda onu %100 net cevap vermeye zorlamayın. Sadece düşündüklerimi söyledim. Amacım kimsenin sözünün üzerine söz söylemek değil. Bunu belirtmek istedim. Herkesin kendine göre haklı olduğu durumlar vardır.
Saygılarımla - 02-01-2008, 22:22:36forum derken dıger konuyu kastetmıstımiBiL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 02-01-2008, 22:23:55firma adı vermem
amacım bir yeri kötülemek falan değil sadece tecrübe edindiğim birşeyi söyledim...
- 02-01-2008, 22:30:56Üyeliği durdurulduTürkçe karakter kullanırsanızda sevinirim.altintas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

