İyi yönleri: www.corumsohbet.com ve www.neariyom.com sitelerini kb.hostta barındırıyorum yaklasık 2 yıl oldu bu yıl yine kb ekibiyle çalısıyorum destekte sınır yoq bütün problemleri minimuma indiren ve en kısa sürede siteinin aktifligini saglaya bilen bilgili deneyiml personele sahip sunucuları çok hızlı flash scripte bile html hızında açılıs saglıyor fiyat ta en ekonomik host şirketi tabi piyasada var 10 ytl ye host satanlar ama bakında görün nasıl rezil oluyorsunuz...size tavsiyem sorunsuz web kb.com.tr
Hostbulda yorumlarına bakıyordum arkadaş onlar şişirme dediği için.
Bu yorumda yaklaşık 2 yıl oldu diye bir mesaj yazmış kullanıcısı. Domainleri sorguladım Kaydedilme Tarihi: 18-Aug-2007 diğer domain ise 27-Mar-2008.
Bu kişi 2 yıldır nasıl çalışıyor bunlarla anlayamadım. Bu yıl yineden bahsediyor üstelik hiç yenileyecek bir yıla girmemişki.
Ayrıca yorumları okuyorum çoğunda kullanılan cümle kurma şekli vb. birbiri ile çok tutarlı. Sanki yorumların yarısını aynı kişi yazmış.
Kb.com.tr Bu HOsttan Bısey anlayan varmı?
62
●4.505
- 31-03-2008, 00:31:25Bencede öyle yapıyorlar. Yanlız şöyle bir durum var hostbulda yorum yazılınca onay maili gelir. Yüksek ihtimal kb kullanıcıların şifresini kontrol edip mail ile aynı ise onun yerine mailine girip onayı veriyordur. O zaman büyük bir suç da işlemiş oluyorlar.
Günahını almış gibi olmayalım burda bir kesinlik yok ama kendileri yazıyorsalar bu şekilde yapıyor olmaları lazım. Ha hostbul ile daha önce çıkan dedikoduları düşünürsek hostbul.net de işin içinde olabilir tabi. - 31-03-2008, 00:39:47Bunun üzerine söylenicek hiçbirşey yok zatenbm_ys adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-04-2008, 02:09:22Ben ne onların adamıyım ne de bir çıkarım var. Sadece benim hostçuları bi arıyım dedim nette bir de ne göreyim. Arkadaşlar bunlar ne böyle ya. Ben anlamam öyle ıvırından zıvırından herşeyin ama arada bir bağlantı sorunları yaşıyorum herkesin her hostingle yaşadığı gibi. Adamlar ilgileniyo, telefonla cebini arıyorum bakıyolar konuşuyolar. Gecenin 12 sinde arıyorum aç sitemi diyorum bağırıyorum bile. Adam kanka tamam valla cpu değerini aşmış suspend etmem gerekiyordu diyo sonra açıyo eğer normal değerlerine düşmüşse sitemi ki bu zaten yalnızca 2 kez yaşadığım birşey. Benim onlarda 3 adet sitem var kardeşim.
Arkadaşlarında dediği gibi 3000+ müşterisi olan bir yer kötü bir yer değildir. Açıkçası biz hepimiz gerzek değiliz. Hadi ben gerzeğim benden sonraki 2999 kişi?
Karalamayın derim sadece. Kendi sitelerimi barındırdığım adamlar, ilgileniyorlarda, gereğini yapıyorlarda. Adamlar yükselmiş, 3 kişi 5 kişi, kaç kişiyle olursa olsun. Sonuçta 3-5 kişiyle bu kadar insanla ilgileniyorlar. Hostbul.net ten buldum evet bende.
Şahsen şunu söyleyim, ben bir "hosting şirketi" kurmuş olsaydım (tabir yanlış olabilir kusura bakmayın, pek anlamam böyle şeylerden) bende gider hostbul.net e kendi sitemi girer, reklamımı yapar, başka ağızlardan yorum yapardım. Hanginiz yapmazdınız. Hanginiz bu kadar dürüstsünüz ki?
Bir başlıkta daha yazdım yazımı, burdada belirtiyim dedim. Ben memnunum arkadaşım. Kb.com.tr bunlar çekememe durumu arkadaş. Meyve veren ağacı taşlarlar
Neyse kolay gelsin herkese...
Bu arada bu r10.net harika yazılarla doluymuş, adsense gelirlerim sayesinde arttı. Sağolun ustalarım... - 04-04-2008, 02:10:50iki kez yollamışım, k. bakmayın. Yetkili abilerim silersiniz bunu. yetkim olsa ben silecektim ama
- 04-04-2008, 10:13:00Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.iBiL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
************ den almıştım hosting alana alan adı hediyeli idi ************ de ki bayi paketimi iptal ettim.Hediye edilen alan adını kullanıyorum alan adı panelinde de değişiklik yapabiliyorum.Biraz geç kaldın ama almak için iBiL
kb.com.tr ile ilgili olumlu yorum yapan üyeler hep kb.com.tr çıktı ve kısa süre içerisinde atıldı.Sizin de ceo akın olduğunuzu tahmin ediyorum.dereliselcuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 04-04-2008, 19:23:23Arkadaşlar öncelikle size KB.com.TR'yi tavsiye etmiyorum nedenine gelince onları açıklayayım ve belki kimi arkadaşların kafalarındaki sorular cevaplanmış olur.
Ben kendilerinden bir reseller aldım aldığım reseller iki gün çalıştı üçüncü gün durup duruken CPU aşımı oldu suspend dediler daha sonra aradım açtırdım yine suspend'i gördüm sitemin trafiği yüksek olduğu için ister istemez CPU'aşıyor kendilerine ne kadar CPU kullanımına izin veriyorsunuz dedim. CPU kullanımı için %4'e izin veriyorlarmış.
Paketimi iptal ettirdim para geri ödemelerini söyledim "Ödeme günümüz cuma günüdür" dediler. Cuma geçti ödeme yapılmadı ha bugün ha yarın derken yine gelmeyince tekrar aradım nihayetinde geçde olsa ödemeyi yaptılar.
Daha sonra hostbul'a olumsuz yorum bıraktım birgün bir mail geldi hostbul.net'de ki yorumunuzu değiştirmek istediniz bunun için aşağıdaki şifreyi kullanabilirsiniz diye
benden habersiz benim adıma yorum değiştirme işlemi başlatmışlar daha sonra kendileri mail gönderdiler şöyledir böyledir bir sürü söz ile yorumunuzu değiştirirmisiniz diye kabul etmedim sonra tekrar bu sefer telefon ile aradılar yine aynı şekilde bir sürü lafın ardından bizde buradan ekmek yiyoruz deyince dayanamadım yorumu kaldırdım ben zannediyorum ki olumsuz yorum yapanların tümüne bunu yapıyorlar inşaallah bu yazı içinde mail yada özel mesaj göndermezler 
Saygılar sunarım
