• 01-01-2010, 22:23:52
    #1
    Üyeliği durduruldu
    çöp
  • 02-01-2010, 18:53:27
    #2
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    milleti acik acik kandirmayin rapidshare resellermis peh
  • 06-01-2010, 20:26:50
    #3
    öncelikle konuya rapidshare reseller yazdiniz.

    Sonrasinda bu bir alt bayi oldugunuz cikti.


    Sonrasinda bu alt bayi oldugunuz site rapidpremiumzone.com zaten bir rapidshare reselleri degilki?

    Rapidshare reselleri olsa dahi alt bayi satisi yapamaz.Bu yüzden sizi kandiriyorlar ise izin vermeyin. Yada bizi kandirmayin izin vermem.


    Rapidshare bayilerine bu linkten bakilir. http://www.rapidshare.com/resellers.html
  • 06-01-2010, 20:42:20
    #4
    Ben rapidshare nin resmi bayilerinin Türkiye'de iki tane olduğunu biliyorum.. Firma adınız nedir ?
  • 06-01-2010, 20:49:40
    #5
    orhankilicaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bayi alt bayi ikiside bayi sonuçta..rapidshare.com da sadece büyük bayiler yazıyor..belgelerinizi gönderip onay alıyorsunuz..hem burda şöle bişi var..rapidshare.com adresinden alsanız bile bi bakıma bayisiniz sonuçta...kırıcı olmayalım lütfen
    kusura bakmayin. Siz simdi diyorsunuzki www.rapidpremiumzone.com adresini bir resmi bayinin alt bayisi sizde onun alt bayisi oluyorsunuz. Peki rapidpremiumzone.com firmasi hangi resmi bayinin alt bayisi imis ve alt bayisi olunca resmi satici olamaz.

    Yani sizin dediginiz gibi rapidshareden alsaniz dahi bayisiniz deyince isler bu kadar kolay olmuyor malesef. Bayi demek saticinin onayindan gecmis kisilerdir bunlarda sadece 2 adet var malesef dedikleriniz dogru degil.


    Erkom Computer yani rapidpremiumzone.com hangi resmi bayinin alt bayisi bunuda ögrenmek isteriz. O zaman neden rapidshare bayilik versinki alt bayi satisi varsa yada neden gidelim rapidshare bayilik icin basvuralim ki alt bayiden hemen aninda aliriz.
  • 06-01-2010, 20:55:16
    #6
    Üyeliği durduruldu
    biraz önce baktım bende rapidshare resmi bayilerine. türkiyede iki tane olduğu gibi KKTC dede iki tane var ve biri rapidpremiumzone. Arkadaş bu resmi bayinin alt bayisi olduğunu ispatlarsa ki buna belge ile ispat daha doğru olur. o zaman bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  • 06-01-2010, 21:01:10
    #7
    Vay rapidde kktc var hemde bayrağı bile var
  • 06-01-2010, 22:43:32
    #8
    neden ajanlık yapılıyorki herkesin nasibi zaten bu fiyatlarla burdan alan adam çıkmaz.
  • 07-01-2010, 03:07:36
    #9
    Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    neden ajanlık yapılıyorki herkesin nasibi zaten bu fiyatlarla burdan alan adam çıkmaz.
    millet zaten korkarak alışveriş yapıyor bu konu gibi yalan dolan bilgiler de üstüne tuz karabiber oluyor o yüzden