• 27-05-2025, 16:55:01
    #1
    Lisans bayiliği almak istiyorum şartlarınızı ve fiyat listenizi iletirseniz memnun olurum. Absürt derecede ön bakiye vs. destek veremeyecek sattığı ürünün arkasında duramayacak kişiler yazıp değerli vaktini harcamazsa sevinirim. Forumda son zamanlarda kime mesaj atsam sanırım paraya doymuş 7/24 çevrimiçiler kurumsalından moderatörüne kadar umursayıp doğru dürüst dönüş yapan olmadı. Dönüş yapanlarsa absürt fiyatlar veriyor. Piyasadan çoğu insan gibi haberim var buna göre bayilik vermek isteyenler listesini iletebilirler. Herkese bol kazançlar diliyorum.

    Ticari ahlaka sahip olan @EKA Reklam; her mesaja hızlı dönüş yaptığı ve her ne kadar bayilik vermese de ilgilendiği için teşekkür ediyorum.
  • 27-05-2025, 16:55:54
    #2
    ▄︻デ══━一💥 WordPress 💥
    Yani ön bakiye olmadan bir lisans bayiliği mi arıyorsunuz?
    https://www.r10.net/wordpress-eklent...ratepress.html
  • 27-05-2025, 16:56:52
    #3
    ⚡ChatGPT⚡Midjourney
    Pm gönderdim
  • 27-05-2025, 16:59:51
    #4
    @whitelotus;
  • 27-05-2025, 17:00:49
    #5
    @whitelotus; Tavsiye ederim. Uzun süredir çok yüklü çalışmaktayız.
  • 27-05-2025, 17:04:59
    #6
    Ucuz Lisans Tedarikçisi
    https://www.r10.net/satis-ortakligi/...ler129351.html
  • 27-05-2025, 17:11:26
    #7
    @whitelotus; öneririm
  • 27-05-2025, 17:24:09
    #8
    Jieshou adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Genatrex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @whitelotus; Tavsiye ederim. Uzun süredir çok yüklü çalışmaktayız.
    DarknessHero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    @whitelotus; öneririm
    Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Kendisiyle daha önce iletişime geçtim ancak en düşük paket fiyatı bile, belirttiğim gibi, bana oldukça absürt geldi. Ayrıca en düşük pakette 'destek verilmediği' ifadesi yer aldığı için daha fazla iletişim kurma gereği duymadım ve kendisine teşekkür ederek görüşmeyi sonlandırdım. Açıkçası şahsen ‘destek yok’ ifadesinden, ürünle ilgili yaşanabilecek herhangi bir sorunda muhatap bulamayacağımı anladım. Bu da, destek alamayacağım bir ürünü başkasına nasıl güvenle satabileceğim sorusunu doğurdu. Eğer ürün çalışmazsa veya sorun çıkarsa, ben karşı tarafa nasıl bir açıklama yapabilirim? Eğer 'destek yok' ifadesiyle aslında başka bir şey kastedildiyse, bu paketin açıklamasının daha net ve detaylı hale getirilmesi bence daha sağlıklı olacaktır.
  • 27-05-2025, 17:48:36
    #9
    Daha önce benzer 2 konu açtım.Yazanların %90 ıyla anlaşamazsın.Ben 1-2 kişiyle anlaşır gibi oldum ama işler şu sıralar yok ki birşey.
    Kolay gelsin...