• 28-10-2008, 10:07:48
    #1
    r10 nicki TurXaliM 2 tane üyelik kullanıyor diger ismi TXM
    2 aydır ugraşıyorum,msn ve maillere cevap vermiyor
    r10 da 2. üyeligi ile yakaladım inkar etti mahkemeye ver diyo adam...
    internette araştırdım ve sonuçlar dogru isimleri google de araştırırsanız sitelerin aynı kişiye ait oldugu apaçık ortada..

    siteleri ve msn adresleri...

    www.dijj.net
    HosGeldin RAMAZAN AYI - HosGeldin Ya Sehr-i RAMAZAN
    www.eurofrm.com
    skorsonuc.com - CANLI FUTBOL SKORLARI ve SONUCLARI

    msn
    cinarsalim@gmail.com

    işte resimlerii..
    resimleri karşılaştırarak bakınız...

    tuxalim den lisansı aldım::işte resim..







  • 28-10-2008, 11:48:45
    #2
    kardeş geçmiş olsun
  • 28-10-2008, 11:51:09
    #3
    çok sagol,bide resimlere baktıysan çift üyelik var.. TuXaliM vs TXM
  • 28-10-2008, 13:31:15
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Öncelikle geçmiş olsun. İyi guzelde kardes Çift üyeli oldugunu nereden anladın strasbourg'danmı_?
  • 28-10-2008, 13:40:50
    #5
    Üyeliği durduruldu
    bu gibi durumlar sıkça karşımıza çıkıyor ne yazıkki bu gibi durumlara maruz kalmamak için

    Satıçının TC kimlik Numarası:

    Tel Numarası:

    Adres bilgileri:

    Hatta ve hatta hiç çekinmeden real görüşüp birer çay içerek hem ticaretinizi hemde sohbet etmiş olursunuz

    Daha çok dikkat etmelisiniz

    Kolay gelsin geçmiş olsun
  • 28-10-2008, 14:05:17
    #6
    haklısınız çift üyelik oldugunu
    ilk baş isimlere bakın
    TurXaliM
    daha sonra web siteleri web siteleri aynı,çünkü aynı kişi,
    daha sonra bulundugu yer meslek vs herşey aynı
    googleden de araştırdım sonuçlar aynı
  • 28-10-2008, 20:13:23
    #7
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    boylelerini asmak lazım
  • 28-10-2008, 20:21:58
    #8
    haklısın
    gerçekten artık kimseye kolay kolay güvenmem,
    insan başına gelmeden anlayamıyor..
  • 28-10-2008, 21:45:52
    #9
    Üyeliği durduruldu
    dostum hemen yargılama istersen bu adam yurtdışında ve benim domainim çalındığında godaddy ile görüşmeleri kendisi yaptı hiçbir çıkarı yokken....

    ben kişiye ulaşmaya çalışacağım sanmıyorum böyle birşey yapacağını...