merhaba garanti bankası davet kodumla müşteri olduğunuzda ikimizde ayrı ayrı 1500 tl bonus kazanacağız. Bonuslar kartıma yattıktan sonra 750 tl de nakit göndereceğim!
Davet kodum:
VIW5FASL
(kayıt olmadan önce lütfen iletişime geçin)
Mobil'den müşteri ol, Profil ve Ayarlardan promosyon kodunu gir, Bonus veya Paracard başvurusu yap, 1.500 TL bonus kazan. Ekstra 750 tl de nakit benden. Kazandığın ödülü profilim>Birlikte Garanti BBVA'da bölümünden (bazı telefonlarda promosyon kodu paylaş/gir olarak görünüyor) görebilirsin.
Ekstra 750 tl nakit şartları
davet koduyla üye olunduktan sonra kazanılan bonuslar kartlara 31 ekim'e kadar yüklenecek.(genelde ayın son günü yatıyor) kazanılan bonuslar yattığı gibi ben de size ekstra 750 tl nakit göndereceğim. karışıklık olmaması adına işlem öncesi lütfen bana haber verin işlem sonrası kullanıcı adınız listeye eklenecektir.
Banka kampanya şartları değiştirilmesi durumunda konu da aynı şekilde değiştirilebilecektir.
>kayıt sonrası konuya yazmayan arkadaşlar ekstra 750 tl ödül kampanyasından yararlanamazlar.
KODU NASIL GİRECEĞİM?
Garanti müşterisi olduktan sonra aşağıdaki işlemleri tamamla.
>SOL ÜST KÖŞEDE PROFİL FOTOĞRAFI KISMINA TIKLA VE PROFİLE GİR.
Bazı telefon modellerinde BİRLİKTE GARANTİ BBVA'da kısmı var tıkla ve referans kodunu gir. Davet kodu: VIW5FASL
Kod girişinden sonra Paracard Başvurusu yapmayı unutma. Tüm işlemler bu kadar.
Şimdiden teşekkürler.
Kampanyaya Katılan Kullanıcılar(750 tl ödeme yapılacak kullanıcılar)
1) @theimam;
2) @sakaryaahalisi;
3) @Fantomex;
4) @Mert4Kaan;
5) @Ahmet1809;
6) @Devoktay;
7) @SufyanBas;