• 10-11-2007, 23:01:04
    #19
    Dayanamıcam bir post daha atacam

    1 - Sivasspor 12 | 28
    2 - Galatasaray 11 | 25
    3
    - Fenerbahçe 11 | 22
    4
    - Beşiktaş 12 | 21
    5
    - İst.Bel.Spor 12 | 18
  • 10-11-2007, 23:06:57
    #20
    Türkiye'nin 3 büyük kulübünden biri olarak söylüyorum Beşiktaşın gidişatı kötü gerçi Sivasspor kötü takım değil de genel manada kötüye gidiyor.
  • 10-11-2007, 23:11:22
    #21
    phoenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Cikip koskoca(?) baskan paf takimiyla cikacagiz deyip sozunden dondu. Besiktas baskani bu olamaz, olmamali. Yanlis konusmus bile olsa agzindan cikan hukum olmali ve ona uyulmali, asla ama asla cok konusmamali... Her ne kadar taraftar sebebiyle de gonderilmis olsa onursal baskanin gitmesine uzulmuyor degilim, o bizim etigimize sahip cikardi.
    En azindan ona uygun biri bulunsa, herkesin gonlu alinsa. Bu kadar bagirmaya cagirmaya gerek yoktu, aklima Suleyman Seba`nin sozleri geliyor hep, paf takimiyla cikmaktan daha agir koymustu o zamanlar, dun gibi aklimda su sozleri; "Biz serefli ikinciliklerin takimiyiz."
    Durusumuz mu yamuldu ne, onemli olan basaridan ziyade kendi degerlerimizdi hep bizim icin. 88-0 da yenilse kahroluruz, uzuluruz unutmayiz ama durusumuz degismezdi. Dik durur oyle aglardik tribunde biz, simdi nedense basimizi onumuze egiyoruz.
    Ne degistirdi bizleri...
    Gerçekten dedikleirnde haklısın bir başkan çıkıpta paf takımla çıkacağız diyorsa sözünün eri olmalı.
    neyse yeni lideri tebrik ederiz
  • 10-11-2007, 23:21:16
    #22
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    maçı izledim ben canlı canlı

    adam gibi adam ertuğrul sağlam diye tezahürat yapıldı

    ilk ıslıklanmaya da ibrahim üzülmez den başlandı

    sivası tebrik ediyorum inşallah son haftaya kadar giderler diyeceğim ama gidenide göremedik
  • 11-11-2007, 10:19:40
    #23
    Misafir
    ya barcelona nın basına bende gelsem yine oynar yine oynar cunku oyuncu kalitesi standart üstü .. besiktasta iş yok (oyuncularda) haa cogunu değiştirmek buyuk mebla gerektirdiginden dolayı hemen teknik direktör değiştirilir bu ülkede ama değişen kalite hep aynı kalır.. yakında ertugrul u sucsuz yere gonderirler
  • 11-11-2007, 10:38:29
    #24
    4 Sene önce söyledigimi yine söylüyorum sorun ne takımda ne teknik heyette ne taraftarda tek sorun bundan 4 sene önce oturdugu koltuğa ihanet edip en yakın arkadaşını sırtından vuran Demirören yönetimidir. İlahi adalet yerini buluyor. O zamanlar demiştim ne olursa olsun kimi getirirse getirsin Demirören bu takım başıraya ulaşamaz ihanet tohumları ile yeşeren agaç meyve vermez diye. Demirören gider bu Lanet biter.
  • 11-11-2007, 11:01:19
    #25
    Çarşının kan ağladığı felan yok.. Ama çok büyük bir hata yapıldı çarşı tarafından. Ve bunun özrü bu hafta verilcektir.
  • 11-11-2007, 14:23:51
    #26
    Her zaman objektif yorumlar yapmaya çalışmışımdır gerek Fenerbahçe ,gerek Galatasaray hakkında Beşiktaşlı olmama rağmen.Beşiktaş'ın yediği 2.golde Bobo'ya yapılan hareket fauldü ve ceza sahası içinde olduğu için penaltıydı.Verilmedi , pozisyon devam etti, gitti Beşiktaş'a gol oldu.Yani Beşiktaş'ın 1 puanı da bu hafta hakem yüzünden gitmiş oldu.Kİm ne derse desin o hareket fauldü ve penaltıydı.


    Eğer bu galibiyetleri devam ettirebilecekse Sivas, helali hoş olsun o hakemin hediye ettiği gol.
  • 11-11-2007, 14:53:32
    #27
    Alıntı
    Her zaman objektif yorumlar yapmaya çalışmışımdır gerek Fenerbahçe ,gerek Galatasaray hakkında Beşiktaşlı olmama rağmen.Beşiktaş'ın yediği 2.golde Bobo'ya yapılan hareket fauldü ve ceza sahası içinde olduğu için penaltıydı.Verilmedi , pozisyon devam etti, gitti Beşiktaş'a gol oldu.Yani Beşiktaş'ın 1 puanı da bu hafta hakem yüzünden gitmiş oldu.Kİm ne derse desin o hareket fauldü ve penaltıydı.
    Siz maçı izlemediniz sanırım