• 10-11-2007, 11:01:10
    #1
    Liverpool'a 8-0 yenilerek taraftarını şoka sokan Beşiktaş, Sivas önünde hayati bir sınav verecek Mücadelenin sonucu ya fırtınayı dindirecek ya da büyük fırtınaları beraberinde getirecek ..

    DİZ ÇÖKECEKLER

    Beşiktaşlı futbolcuların bugün tribünlerin önünde diz çöküp taraftarlarından özür dilemeyi düşündüğü öğrenildi.

    Ertuğrul Sağlam'a "Galibiyet sözü" veren oyuncuların maç öncesi de tıpkı Slavia Prag'ın taraftarı önünde yaptığı gibi diz çöküp özür dileyeceği kaydedildi. S.Prag, Arsenal'a 7-0 yenilmişti.

    TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ

    Liverpool maçı sonrası bu ilk sınavda taraftarların bir bölümünün yönetim ve Ertuğrul Sağlam'ı protesto edeceği, bir grubun ise sadece F.Bahçe ve Haluk Ulusoy aleyhine tezahürat yapacağı öğrenildi.

    Bu bölünmenin tribünde bugün bir sıkıntı yaratabileceği konuşulurken, futbolcuların ise açılacak pankartlarla protesto edileceği bildirildi.

    KAPTANLAR BAŞKANA SÖZ VERDİ

    Beşiktaş'ta 8-0'lık Liverpool maçının şoku sürerken; görevi bırakabileceği ileri sürülen başkan Yıldırım Demirören ile takım kaptanları İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman ve Koray Avcı'nın bir görüşme yaptıkları öğrenildi.

    Üç kaptanın başkana, "Şu anki gelinen noktada futbolcular olarak birinci sorumluluk bizim. Bu ayıbı biz yaptık biz temizleyeceğiz. Sezon sonu ipi göğüsleyeceğiz. Tarih kazandığımız şampiyonluğu da yazacak" dedikleri öğrenildi.

    Kaynak: internet haber
  • 10-11-2007, 11:06:32
    #2
    işleri çok zor allah kolaylık versin
  • 10-11-2007, 11:21:29
    #3
    Beşiktaş taraftarı büyüktür ama takım diz çökecek kadar küçülmez küçülmemeli diye düşünüyorum.
  • 10-11-2007, 13:35:30
    #4
    Üyeliği durduruldu
    TARAFTAR İKİYE BÖLÜNDÜ

    Liverpool maçı sonrası bu ilk sınavda taraftarların bir bölümünün yönetim ve Ertuğrul Sağlam'ı protesto edeceği, bir grubun ise sadece F.Bahçe ve Haluk Ulusoy aleyhine tezahürat yapacağı öğrenildi.


    Biz psv maçında beşiktaş aleyhine bağıralım adam lar yenilmiş moralleri yok diyerekden adamların düşüncesine bak.
    Çarşı insanlığadamı karşı yoks =)
  • 10-11-2007, 13:36:12
    #5
    Üyeliği durduruldu
    bu haber önceden uygulanmıstı bile :P

    Sahada diz çöktüler ! (Video) / SPOR 3

    bnde bir beşiktaşlıyım
  • 10-11-2007, 13:57:17
    #6
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    7-0 diz çöktürür.8-0 için yeri öpmeleri lazım
  • 10-11-2007, 13:57:55
    #7
    Beşiktaşlıyım ve böyle bir şeyi yapmalarını canı gönülden istiyorum.Bu küçüklük anlamına gelmez,gelmeyecektir.Futbolcuların yaptığı para karşılığında futbol oynamak.Bir gün varlar ertesi gün gidebilirler.Bir ay ödemeleri yapılmasın bakalım ne olacak ?

    Bu skor Beşiktaş taraftarına yapılmış saygısızlıktır.Taraftarlar karşılıksız bir sevgi içinde takımını destekliyorsa takım da üstüne düşeni sahada yapmak zorundadır diye düşünüyorum.
  • 10-11-2007, 14:17:10
    #8
    Alıntı
    7-0 diz çöktürür.8-0 için yeri öpmeleri lazım
    Güzeldi
  • 10-11-2007, 14:21:31
    #9
    Üyeliği durduruldu
    tek tek bütün taraftarların ellerini öpsünler