Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi
87
●3.966
- 03-11-2007, 15:25:55Üyeliği durduruldu6 sezondur oldugu gibi mac tahmini 0-2 seklinde olur. Son 6 sezondur bu derbide hep fener favori gosterilir, Besiktas her seferinde puan alir. Her seferinde de "bu sene farkli" denir. Farkli olmayan tek sey Besiktas`in bu maca cok farkli bir psikoloji ile cikmasi. Her senede de ayni seyler soylenir; "stad ve kalite farki" Kalite farki sahada top oynayinca gorunur, kagitta asla gorunmeyen durumlar sahada olur ve Besiktas puan alir. Stad olayi ise gayet basit, ne zaman fenerlilerin sesi duyulmus Besiktas varken?
- 03-11-2007, 16:45:36Zor maç olacak ama Beşiktaş Fb ye ters gelen bir takım.Kazanan bjk olur inş.Ayrıca paf takım 3-1 kazandı.Umarım abileri küçükleri örnek alır

PAF Takımımız, uzun süre 9 kişi oynadığı maçta ezeli rakibi Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı.
Kaynak:
BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ - 03-11-2007, 16:49:11Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Kadıköydeki son maçta staddaydım şimdi bana deme orda siz bağırdınız biz Fenerliler sustuk he. İlla konuyu saptıracaksınız ya. Resmen çıtınız çıkmadı, basının şişirmesi sizin stadınızda olur her stada sıçramaya çalışmayın.phoenix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 03-11-2007, 19:02:56Üyeliği durdurulduMaçı İzlemek İsteyenlere:
FenerBahçe-Beşiktaş Maçını Netten İzleme