• 22-08-2012, 09:57:43
    #37
    JiqqA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Milletvekili Hakan Şükür'ün maç yorumlayıp Fatih Terim'in olaylara isyan etmesi bu ülkede ters giden bişeyler olduğunun en somut göstergesi.
    ......
  • 22-08-2012, 13:42:40
    #38
    bi fenerli olarak fatih hocanın ellerinden öperim...
  • 22-08-2012, 16:07:01
    #39
    Bizde makarna ve kömür bitmedikçe birşeyler değişmez, bizim bakanların söylemesi gerekenleri Terim söyledi, ağzına sağlık.
  • 22-08-2012, 20:55:12
    #40
    JiqqA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Milletvekili Hakan Şükür'ün maç yorumlayıp Fatih Terim'in olaylara isyan etmesi bu ülkede ters giden bişeyler olduğunun en somut göstergesi.

    Twitterdeki en guzel yorumdu
    Kesinlikle katılıyorum.

    Fatih Terim'in helalliği var bu konuda.

    Hakan Şükür Spor yorumculuğu yapmaya devam etsin.
  • 30-08-2012, 02:10:40
    #41
    helal olsun, bi yerde okumuştum sanırım 5000lira ceza almış bu konuşmasından dolayı, ama emin değilim.
  • 30-08-2012, 10:39:54
    #42
    Bu konuşma için para cezası aldı malesef.
  • 30-08-2012, 13:51:13
    #43
    Üyeliği durduruldu
    evet para cezası alması çok komik.
  • 30-08-2012, 15:52:16
    #44
    Üyeliği durduruldu
    öncelikle fatih terim çok güzel bir konuşma yapmış fakat o koyduğun resimler sadece galatasarayın ogün ki sitesinden alıp diğerlerini başka gün almışsınız. Çünkü ben hergün fenerin gs nin bjk nin trabzonun resmi sitelerine girerim gerçekler anca orada yazar. ogün baktığımda bütün sitelerin hepsinde başsağlığı mesajı vardı. Manşette üstelik haber bile yapmışlardı.

    http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=30427

    şimdi bunu polemik için koymayın o resimleri. Herkesin ciğeri yanıyor ama hala taraflı olarak resimler videolar koyuyorsunuz. Her saldırıda vs bütünr esmi siteler başsalığı mesajı yayınlar veya manşete koyar.. Bari bu tür olaylarda futbolu rekabeti ön plana çıkarmayın. Sonra nede tartışma oldu diyorsunuz.
  • 30-08-2012, 20:16:38
    #45
    Tabiya Tek Doğru Sizsinizya , Tek Türk Takımı Sizsiniz Elenince Fener Neler Yaptınız. Hadi Türksünüz FEnerle Alakasız Rusyada Türk Bayrağı Yakıldı Sesiniz Neden Çıkmadı Arkadaşım Siz Yine Yaktınız Kınaları Elenince Fener. Şehitler İçin Üzülmeyen Varmı aranızda,Spartak Stadlarında Türk Bayrağı Yakılıncada Okadar Üzüldüm İşte,Şimdi Tek Doğru Cimbom Biz Yanlışız Bu Mudur At Gözlüklerini Çıkarıpda Objektif Bakmak , Hadi Taraflı Yayın Yaptığını Ninem biliyor. O Acı Günümüzde Aklına Üzüntü Değilde Neden Böyle Birşey Geliyor... Cimbomun Doğru Olduğu Yerde Eğri Olmayı Kabul Ediyoruz Biz Sizler İçin Çok Şerefliyiz. Önce Vatan Sonra Beşiktaş.