• 19-04-2010, 06:11:57
    #37
    Üyeliği durduruldu
    şehitlerimize ALLAH rahmet eylesin...mekanları cennet olsun...
  • 19-04-2010, 06:43:23
    #38
    mre
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    mekanları cennet olsun
  • 20-04-2010, 02:31:02
    #39
    bir kaç gün önceki yumruk olayında ortalığı ayağa kaldıranlar.gazeteciler,medya
    hiç sesleri çıkıyormu.yazıklar aolsun sizede ,açılımınızada
    bu millet sabırlıdır ama hesap soruncada sağlam sorar
  • 20-04-2010, 02:58:00
    #40
    Samsun gibi Karadeniz illerinde terör olayları çok azdır. Hemen hemen hiç olmaz hatta. Karadenizde benzer saldırıların olmaya başlaması ilginç. Ahmet Türk'ün Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşma sonrası yaşadığı çirkin olaydan ziyade, neden Mahkeme için Samsun seçilmiştir? Neden Türk'e saldırı gelme ihtimali yüksek bu bölgemizde yeteri kadar güvenlik önlemi alınmamıştır? Sonrasında etki tepki bahane edilerek huzursuzluk çıkarılması senaryosuna nasıl müsade edilebilir, mümkün mü? Neden bu saldırı sonrası olabilecek saldırıları yeteri kadar gözetemedi Samsun emniyeti?

    Saldırının iyisi olmaz, hepsi kötüdür. Ama burda dikkat edilmesi gereken, Samsun'un seçilmiş olması. Şamast'ın arkasından üzerinde çok oyunlar oynanılmaya çalışılan Karadeniz, seçildi evet. Türkiye'nin ekonomisi kendi kendine yetebilen, verimli toprakları zeki insanları olan bu bölge üzerine çok çirkin oyunlar oynanmaya da başlandı.

    Ancak heyecana kapılmaya gerek yok, yumruğu attıran polisleri vurduran farklı kişiler değil. 80 dönemi sağ sol çatışmalarında her iki taraftan öldürülen insanların aynı silahla öldürüldüğünün ortaya çıktığı unutulmasın.

    Emniyet mensubu şehitlerimizin ailelerinin ve hepimizin başı sağolsun. Terörü lanetliyorum.