• 23-01-2010, 00:57:52
    #19
    Misafir
    yazık.
  • 23-01-2010, 01:04:25
    #20
    donanim.net-oyunalemi.com
    Bence de kıza nişanlısının daha çok destek çıkması gerekmekte.Devir değişti artık.Eskiden olsa direk töreye dönüşüyordu ama insancıl yaklaşmak gerekiyor.
  • 23-01-2010, 01:55:29
    #21
    Herşey çıkabilir.

    1 - Konfeksiyon
    2 - Esenler
    3 - 17

    : )

    SABQCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    gay olup başımıza bela olurlar yazık ya bu tarz durumlar cahillik resmen.. nasıl yetişmişler, anası babası nasıl çocuğunu eğitmiş hiçmi namus diye birşey görmedi bu çocuklar.. allah ıslah etsin.
    Çocuğa din ve ahlak bilgisini düzgün vermezsen, çocukta kendi kendini eğitebilen çok nadir kişiliklerden değilse böyle olur. Sana bile gideri olur Şaban.
  • 23-01-2010, 02:57:25
    #22
    Nereye mi gidiyoruz? Kız kardeşlerimize sahip çıkmadıkça yarın ben bu acıyı yaşamak yerine keşke ölseydim diyeceğiz.
  • 23-01-2010, 02:59:28
    #23
    Üyeliği durduruldu
    Allah sonumuzu hayirli etsin..
  • 23-01-2010, 03:08:47
    #24
    Son pek hayırlı değil ama, İnşallah her şeyin hayırlısı olur diyorum.

    Bazı insanları bilinçlendirmek gerekli diye düşünüyorum.

    Dünya'ya tek pencereden bakmak yerine çeşitli pencereleri denemek en mantıklısı olması gerekli.

    Bir çok insan bilinçsiz bir şekilde eğitiliyor, Ne yazık ki.
  • 23-01-2010, 03:19:16
    #25
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    CeRaT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nişanlısı neden istemesin ? herşey 2 bacak arası değil... gerçi karakter meselesi ama kızın psikolojisini düzeltmek için nişanlısı daha cok yanında olacaktır (gerekli yaş ve beyin gelişimi tamamlanmış ise).. ben böyle düşünüyorum.
    Hocam size katılıyorum sevgi iki bacak arasında bitmiyor. eger kız isteyerek yapmıssa nişanlısının serefinden serefsizliginden süphelenirim ama adı tecavüz olayın ne kadar çirkin bi kelime, inşallah nişanlısı yarı yolda bırakmaz en azından şunu söyleyeyim ben yarı yolda bırakmazdım asla ama o ******** e de bu dünyayı zindan ederdim.

    Arkadaşlar bu bi gerçek hersey iki bacak arası degil.

    ya kalbi ?
  • 23-01-2010, 03:35:39
    #26
    Üyeliği durduruldu
    Darisi basina.
  • 23-01-2010, 03:55:24
    #27
    OkanK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Darisi basina.
    sana ancak gülüyorum gelişimini tamamlayamamışsın nasıl bir sözdür o ya darısı başına diye ?

    benim temennim inşallah senin yakının yada sevrendekilere böyle birsey olmaması basına böyle birseyin gelmemesidir. demekki sen yarı yolda bırakırsın kızı

    Alkışlıyorum seni.