• 25-12-2009, 12:47:10
    #1
    Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 50 ilde uygulanacak ucuz internet tarife paketinin Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanlığı’nca onaylandığını, aylık ücretin 11.97 TL olduğunu açıkladı Yıldırım, ADSL hizmeti almak için sabit telefon aboneliğinin zorunlu olmadığını kaydetti.

    Miiliyet'te yer alan habere göre; MHP Adana Milletvekili Yılmaz Tankut, TBMM Başkanlığı’na verdiği soru önergesinde, ADSL hizmeti almak isteyen vatandaşlarin sabit aboneliğe zorlandığıni belirterek, Ulaştırma Bakanlığı’nın bu konuda neler yaptığını sordu. Tankut, ayrıca ucuz internet için yapılan çalışmaların hangi aşamada olduğunu öğrenmek istedi.

    Önergeye yanıt veren Yıldırım, internet hizmetinin sunulmasında yerel telefon ağları başta olmak üzere Türk Telekom’dan her seviyede hizmet satın alındığını kaydetti. Bu bakır kabloların evlere kadar uzanması nedeniyle İnternet Servis Sağlayıcıları’nın (İSS) altyapıdan yararlandığını belirten Yıldırım, “İSS’lerin Türk Telekom’dan Yerel Ağa Ayrıştırılmış Tam Erişim hizmetini alarak, kendi kullanıcılarına sunma imkânı var” dedi. Yıldırım, “Bu anlamda bu hizmet ile kullanıcılarının ADSL hizmeti almasında Türk Telekom sabit telefon aboneliği zorunluluğu bulunmamaktadır” dedi.

    kaynak :http://www.haberturk.com/ekonomi/hab...uzlayacak.aspx
  • 25-12-2009, 13:45:48
    #2
    Aktif
    up
  • 25-12-2009, 14:04:40
    #3
    peki hangi illerde? bide neden heryerde değil
  • 25-12-2009, 14:10:25
    #4
    Gelişi güzel haberdir, emeklilere zam diyede haber çıkardılar, sonra hepsi hurafe çıktı.
  • 25-12-2009, 14:24:52
    #5
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    dead86 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    peki hangi illerde? bide neden heryerde değil
    Sebebi bazı illere yapılan altyapı masrafının çok olması olabilir belki. Ama umarım doğrudur aslında bir şey değişmeyecek ebnim için yine aynı parayı ödeyeceğim ama hızımı artırırım
  • 25-12-2009, 14:48:31
    #6
    bedava verseler dahi ttnetten alışveriş yapmam
  • 25-12-2009, 15:19:26
    #7
    Üyeliği durduruldu
    sabit hat zorunlulugu kalksın ilk önce !!
  • 25-12-2009, 15:34:54
    #8
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    webmaster83 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bedava verseler dahi ttnetten alışveriş yapmam
    peki hangi neti kullaniyorsun ve ne kadar oduyrsun yazda bizlerde bakalim iyimi kotumu fiyati vs
  • 25-12-2009, 15:36:44
    #9
    512 kbit hız 512 mb kotalı oalcaktı galiba. güler misin ağlar mısın