• 17-11-2009, 07:04:10
    #91
    Üyeliği durduruldu
    UniBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Korsanin Önüne Geçilceğini Hiç Zannetmiyorum Blu-ray İle Geçilcek Dediler Ama Boş Blu-Ray'lar Raflarda 20'TL den yer Almaya başladı bence artik orjinal cd kavranimi bıraksınlar..
    Diğer ülkelerde başladı.Film açısından bilmiyorum ama müzik indirmek yakında suç olmayacak Amerika'da.Hatta Googlenin bu yönde çalışmaları var GoogleMusic açılacak oradan dağıtımı yapılacak diye biliyorum.
  • 17-11-2009, 08:10:25
    #92
    daha dün gece nefes filmini 1-2 sitede camrip olarak gördüm... dvd/cd felanda 1 tanesi internetten indirip cd yaptığı zaman zaten tüm türkiyeye dağılır.. türkiyede korsanın önüne geçileceğini hiç sanmıyorum...
  • 17-11-2009, 09:22:35
    #93
    Üyeliği durduruldu
    KomoL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    [img=http://img407.imageshack.us/img407/5060/nefes.th.jpg]

    Gösterime girmesinin üzerinden üç hafta geçen "Nefes: Vatan Sağolsun" filminin korsan VCD ve DVD'leri piyasada bulunmuyor.

    Yaklaşık 2 milyon kişinin izlediği ve dünyanın en önemli sinema sitesi imdb.com'da savaş-macera kategorisinde birinci sıraya kadar yükselen filmin korsanının olmaması hakkında çeşitli yorumlar yapılıyor.

    Korsancıların bu kararı almalarında filmden elde edilecek gelirin bir bölümünün Türk Silahlı Kuvvetlerine gideceğini öğrenmelerinin payı var. Bir korsan film satıcısı, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Türk Silahlı Kuvvetleri'ne olan sevgi ve saygımızdan dolayı, Türk halkının bu filmi özellikle sinemalarda izlemesini istiyoruz. Böyle bir kararı genel olarak aldık. Kimse 'Nefes: Vatan Sağolsun' filminin VCD ve DVD'sini yapmıyor, yapmak istemiyor. Bu karara uymayan insanları ise önce biz engelliyoruz."

    Hurriyet
    eminmisin

    war-ez birkaç forumda paylaşıldı
  • 17-11-2009, 09:28:48
    #94
    cross adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    niye yalan söylüyorsun?
    ülkede bir milliyetçi ve orduyu korumaya çalışan sen varmışsın gibi millete laf atarak şov yapmaya çalışma. ona buna laf atarak ordu korunmuyor. kimseninde TSK 'e laf attığıda yok.

    Söylediğim oran biraz fazlaymış kabul ediyorum. Araştırdım ve bu oran yıllara göre %30 ila %40 arasında değişiyormuş.

    Yani bu demek oluyorki Türkiye Cumhuriyeti yıllık bütçesinin %30-%40 arasındaki rakamı TSK'ne ayırıyor. ( kimse kalkıpda sanki bu rakama itiraz ediyormuşum gibi reklam yapmaya çalışmasın.)
  • 17-11-2009, 09:29:55
    #95
    gerek yok böyle konulara,
    bu filmin korsanını 2 gün önce gördüm tezgahda...,
    korsanların yaptığı boş milliyetçiliğe de gülerim ancak. madem öyle hiçbir türk filminin korsanını yapma derler. boşverin ya bunları.