• 08-01-2026, 14:44:15
    #19
    FatihMida25 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    eeeee kardeşim bu bilgiyi haberlerden ordan burdan biliyoruz burada bu konu ne alaka ? Ne yapalım yani... NAMAZ KILMAMAK KENDİ ÇOCUĞUNU ÖLDÜRMEKTEN DAHA BÜYÜK GÜNAH NAPALIM O ZAMAN HADİİİ İNSANLAR NAMAZA KURTULUŞA SİZİN BASTIĞINIZ TOPRAK AH VAH EDİYOR MEMLEKETİN BEREKETİNİ KAÇIRIYORSUNUZ ÇOLUK ÇOCUK SİZİ ÖRNEK ALIYOR MÜSLÜMANI DİYİP GAYRİ MÜSLİM GİBİ YAŞIYORSUNUZ.. EEE BİZ DE YAZALIM BUNU O ZAMAN ??? YAZALIM MI ?? HADİ AYET TARTIŞALIM ... HADİS TARTIŞALIM... NE YAPALIM BUNJU MU YAPALIM KARDEŞİM ... BURANIN KONULARI MI BUNLAR DEĞİL EEEEE O ZAMAN DAHA NEEEE NE DİYE SAÇMALIYORSUNUZ ? MEDANFETAMİN Mİ KULLANIYORSUNUZ ? ÇOK KONUŞUYORSUNUZ . BOŞ KONUŞUYORSUNUZ .
    Siyaset yapma diyip alasını yapmışsınız.boş boş konuşmaktan öte kafayı yemişin bi doktora görün naçizane tavsiyem.
    • SPOWER
    SPOWER bunu beğendi.
    1 kişi bunu beğendi.
  • 08-01-2026, 14:46:24
    #20
    Gelistir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu görüşte hiçbir problem yok insanın başına her türlü şey gelebilir dünyanın binbir türlü hali var en basitinden kandırılıp banka hesabını kiraya veren bir gençte cezaevine giriyor ben bunu eleştirmiyorum adama serbest bırakılan yarım bıraktığı işi tamamlıyor diyorum bana saçmalıyor yoksa büyük konuşmak değil bu ben diyorumki insanın başına bir olay gelir sicili bunu kanıtlar zaten allah göstermesin ama 70 sabıkası olan adamı salmakta kusura bakmayın tercih meselesi birine çarparsınız cezevini geçin vicdan azabından gözünüze uyku girmez ama birilerini gasp edip,öldürüp,tecavüz edipte af ile çıkıyorsa insanlar burada problem vardır çıkan adam biryerleri tarıyorsa eski karısını öldürüyorsa bu normal birşey değildir ve normal bir ülkede yaşanmaz.
    Açık cezaevinde izin var dostum, zaten işini yarım bırakan izindede yapar yada tel firarı hastane firark yapar gene gider yapar.
  • 08-01-2026, 16:34:47
    #21
    Çıktığı gibi suç işleyen bir sürü hırt var, anıt sayaça her gün yeni kadın ismi ekleniyor ülkede. Hak, hukuk, adaletten kimse bahsetmesin o yüzden bu ülkede, yozlaşmış bir toplumuz çöküşümüz yakın.
  • 08-01-2026, 19:48:06
    #22
    Devlete karşı suç işlemiş kişileri çıkartabilirsin fakat topluma ve halka suç işleyen kişileri çıkartamazsın.Buna halk karar vermesi lazım.
  • 08-01-2026, 19:56:37
    #23
    en aktif konular artık siyaset içerikli oldu; konuşan meşeler çıkmış yine.