kalitelihostorg adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Sırada Türkiye mi var?
39
●2.000
- 23-06-2025, 18:03:40Arkadaşlar dünyadaki tek sorun eğitim sistemi.Bakın savaşan ülkelere, cahil kalmış toplumların hepsi ya savaşıyor yada sömürülüyor.
- Appleın iPhone satışlarından gelen gelir, Türkiyenin tamamının ihracatına yakın.
- Türkiye 2024'te yaklaşık 255 milyar USD ihracat yaptı. Apple ise sadece iPhone'dan ~200 milyar USD kazandı.
- 23-06-2025, 19:10:23Eğer mesele düzenli orduyla olacaksa, ben şahsen giderim. Kaybedecek bir şeyim yok. Hükümet, siyaset beni ilgilendirmez. Ama Türkiye Cumhuriyeti topraklarına yönelik bir tehdit varsa, bize emanet edilen bu sınırları korumak için elimden geleni yaparım. Zamanında bu vatan nasıl mücadeleyle kurulduysa, ben de aynı kararlılıkla dururum.
- 23-06-2025, 19:53:37İsrail, Rusya, Amerika, Hindistan eğitimde geri mi kalmış ay beomurcan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-06-2025, 12:03:55hayır geri kalmış toplumları sömürüyorlar.Ayrıca dünyanın en zeki mühendisleri hindistandan çıkar.Fakat hindistan da 1 tanesi durmaz.Amerika , kanada , ingiltereye giderler.drmakarna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 24-06-2025, 16:50:25Kimle neyin savaşını veriyoruz hocam? Ben söyleyeyim kendimizle. Suriyedeki, Iraktaki ayrılıkçı ırkçı ve bize yıllardır terör saldırıları düzenleyen anarşist Kürt ırkçılarının toplam nüfusu nedir? Türkiyede yaşayan Kürt vatandaşlarımızın nüfusu nedir? Haliyle biz toplum olarak Suriyeden, Iraktan önce sosyolojik, politik ve ekonomik mantıklı, rasyonel adımlarla ilerleyip, seviye atlayabilirsek zaten Ortadoğuda en fazla Kürt popülasyonuna sahip NATO ülkesi askeri olarak ciddi bir konumda olan ülkenin ekonomisi iyiyken hangi grup akılsızca bütün etnik veya ideolojik olarak isyana, bağımsızlığa girişmek ister? Tarihte bölünen, ayrılıkçı hareketlerle parçalanan ülkelerde en önemli iki sorun hukuki, sosyolojik eşitsizlik ve ekonomik çöküş. Ekonomi, refah iyiyken kimse isyan etmez. Pkk terör örgütü ve türevleri de Hendek Operasyonlarımız öncesinde tamamen bağımsızlık, Türkiyeden ayrı bir devlet olma hedefi yerine yerel özerklik, yetki ile yine Türkiye Cumhuriyeti ekonomisi, lojistik ve altyapısından bağımsız 3 ay bile dayanamayacağını bildiği için terör ve isyan hamlesini yerel özerklik şeklinde uygulamaya, kabul ettirmeye çalıştı.kalipsotr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pkk terör belasının sebebi de, Türkiyede diğer ideolojik, siyasi azınlıkların terörize faaliyet sebebi de Anayasayı umarsızca çiğneyerek gerçekleştirilen Türk Irkçılığı altında asimilasyon, sert güç, işkence ile bir şeyler yapabileceğini sanan geçmişteki Türk Irkçısı partilerimiz ve Cuntacı kafası çalışmayan darbecilerimiz.
Cunta dönemlerinde doğuda cezaevinde işkenceden kaçanların çoğu, insanlıktan nasibini almamış şahsi tiranlığı için her şeyi mübah gören terörist başının yanına kaçarak barbar terör örgütü azımsanamayacak kadar militanı o işkenceler sayesinde kazandı. (Bu arada Barbar terör örgütü Pkk'nın ilk bir dizi en kanlı, vahşi eylemlerinin Doğu, Güney Doğu bölgelerinde ilçe, köylere kadın, çocuk, bebek ve Türk/Kürt ayrımı yapmadan gerçekleştirdiği eylemlerle bölgedeki insanlara yaşattığı acılardan sonra o acıları yaşattığı o insanları kendisine çekebilmesi bizim dünya siyaset, politik ders kitaplarında okutulması gereken ve yüksek mahkemelerce en ağır şekilde dönemin sorumlu siyasi figürleri, cunta yöneticilerinin en ağır suçtan yargılanmasını gerektiren çok ciddi yanlışlar silsilesi)
Bu durum Stockholm sendromu mazeret gösterilerek bakın bu sebeple diyerek geçiştirilebilecek bir gaflette değil.
