📢 Emlak İlanlarında Yeni Dönem Başladı!
📅 30 Mayıs 2025 itibarıyla yürürlüğe giren yönetmelik değişikliği ile internet üzerindeki fahiş fiyatlı konut ilanlarına sıkı denetim geliyor!
🏠 Sebepsiz ve piyasa dışı fiyat artışları artık yasak!
🚫 Emlak ofisleri bu tarz ilanlara aracılık edemeyecek!
📊 Fiyatlar artık genel ekonomik verilerle uyumlu olmak zorunda!
⚖️ Hedef: Şeffaf piyasa, her iki taraf için piyasa koşulları ile uyumlu adil fiyat, manipülasyonları önlemek.
Emlak İlanlarında Yeni Dönem Başladı!
6
●294
- 30-05-2025, 13:26:51
- 30-05-2025, 13:33:14Piyasa nedir ? Tüik verilerine göre mi gerçek piyasaya göre mi belirleyecekler ? Serbest piyasa değil mi ayrıca adam istersen 100 milyon yazar isteyen alır.
Paramız pul olmuş devlet hala saçma sapan önlem aldığını sanıyor ya da aklımızla dalga geçiyorlar. Araba piyasası içinde aynısını dediler bi cacık olmadı - 30-05-2025, 13:54:31Yine dandik dundik bir şeyler deniyorlar, kurşun yarasına yara bandı yapıştırmaktan öte gitmez bu olaylar. Desteklemiyorum. Ayrıca malımı benle beraber mi almış devlet, benle mi çekmiş zorluğunu da fiyatına veya artışına karışıyor. Nefret edilen kaynana gibi şu an hükumet insanların gözünde.
- 31-05-2025, 14:17:13Alıntı
Tuik verisi doğru değil.
Dolar gerçek değerinde değil.
Enflasyon verisi gerçekçi değil.
Ekonomik büyüme gerçekle uyumlu değil.
Millet nasıl hesap yapacak acaba.