• 07-10-2024, 03:46:42
    #10
    Bir haber sitesinde yorumcudan alıntı;

    Adalet sisteminin 25 yıldır içinde olan biri olarak söylüyorum. Yargının hali içler acısıdır. Cezalar ve infaz kanunu suçluları caydırmak bir yana, suça özendiricidir. Cezaevleri ıslah müessesesi değil, suçtan sosyalleşme ve uzmanlaşma yeri haline gelmiştir. Hakim ve savcılar liyakat ve kariyer esaslarına göre değil, partizan anlayışlarla yapılandırılmaktadı. Tanıklık ve bilirkişilik müessesesi çökmüştür, dönen fırıldağın haddi hesabı yoktur!.. Ne yazık ki!... Yargıdan umut kesilmiş, tuz kokmuştur!...
  • 08-10-2024, 07:55:41
    #11
    Adalet sadece kadın ismidir. Gerisi hikaye
  • 08-10-2024, 10:54:09
    #12
    Bitti hocam bitti.
    Yakında Türkiye riskli ülkeler arasına girecekmiş

    Kısacası yabancı devletler diyecek ki Türkiyeye gittiğiniz anda gasp edilme, öldürülme riskiniz var.

    Turizm tamamen bitecek ekonomi dönemez duruma gelecek.
  • 08-10-2024, 11:08:55
    #13
    Ülkenin anasını ağlattılar hala biz suçluyuz diyen yok , rahat ülkenin 3'de 1 şu halde bile onları suçlamıyor.
    Halkın yönetenden farkı yok.


    Konuya gelirsek dediğiniz gibi olmaz , kimseyi zorla çöpçülük yapmaya zorlayamazsın , gider yatarım daha iyi diyecektir çoğu. Ayrıca o adamların yapacağı işten hayır gelmez.

    Ekonomi düzelmediği sürece yapacağın hiç bir şe işe yaramaz. Çünkü adaletteki bozulmanın altında ekonomik sebeplerde var.

    Ekonominin kötüleştiği ülkelerde hırsızlıklar , suçlar , kavgalar , ölümler aşırı şekil'de artar direk alakalı yani.

    Geleceğe dair umudu olmayan insanlar her şeyi yapacak potansiyeldedir , ne ceza verirsen ver caydıramazsın. Koskoca ülkenin geleceği ile oynadılar önce o düzelmeli.
  • 08-10-2024, 11:46:41
    #14


    Bizim ülkemizde adalet yalnızca zenginden yana. Parası olan konuşur olmayan susmaya mahkumdur.

    Saygılarımla.
  • 09-10-2024, 22:00:00
    #15
    Üyeliği durduruldu
    Devlet istese 24 saat içinde ülkeyi tertemiz yapar. Ancak BAZI DENGELER nedeniyle bazı işleri yapamaz. Bazı işleri de yaptırmazlar. Herşey idareetme amaçlı ağır aksak işliyor.

    Peki nasıl oluyor da dünyanın en sefil hayuatını yaşıyoruz? Bunun cevabı sadece devlete değil. oplumun pisliği çok daha önemli.
    İnsanlar güce taptığı müddetçe devlet %100 mükemmel olsa da halk olarak pislik içinde yaşamaya mahkumuz. herkes kendi çıkarını düşündüğü için adaleti ve kanunları işine geldiği zaman çiğner atar. Kendi yakınları suç işlediğinde koruyup kollar.

    Batı disiplin yoluyla kanun ve kurallarda taviz vermeyerek kendi düzenini kurdu. Bazı doğu toplumları ise kültüründe yer alan inanç ve gelenekler sayesinde bu sorunları aşıyor.

    Biz türkiye olarak geçmişimizdeki tüm olumlu değerleri çöpe attık. Yüzümüzü batıya döndük, onların hayatınmda ne kadar pislik varsa çağdaşlık özgürlük adına alıp benimsedik.
    Bunun sonucu olarak ne doğulu ne batılı olabildik. Ama dünyanın en sefil toplumu haline geldik.