• 07-08-2024, 16:47:39
    #1
    Merhaba,

    Aile sorunlarından (siyasi görüş ve buna bağlı nedenler) den dolayı evden ayrıldım ve eski ailem ile ilişiğimi tamamen kesmiş bulunuyorum.
    Şuanda geçici olarak bir arkadaşımda kalıyorum.

    Yapabileceğim işler:
    web tasarım, uygulama geliştirme, metin yazarlığı,
    Giriş seviyesinde video/fotoğraf edit, seo-backlink, e-ticaret sayfa yönetimi, sosyal medya aktif kullanım tecrübesi, vs.

    Ek olarak beden işçiliği gerektiren işler; alakart, balık, dünya mutfağı, banket ve otel garsonluğu, barista, tezgahtar, bahçıvanlık, peyzaj bahçe düzenleme gibi işler.

    Pet kuaför/otel/shop tarzı işler de olabilir hayvanlarla iletişimim iyidir.

    Sosyal hakları olan, eğlenerek ve kendime zaman ayırabileceğim ( alışveriş, haftanın, 4 günü fitness programı) gibi etkinlikler yapabileceğim yaşam kalitemin düşmeyeceği haftalık izin kullanabileceğim bir iş olursa herhangi bir sektörde çalışabilirim.
    çalışkan, temiz, titiz, algoritmik düşünce yapısına sahip, adli sabıkası olmayan vücudunda dövme faça olmayan alkol ve benzeri maddeler kullanmayan 35 yaşında erkek bireyim.

    Herhangi bir şehirde çalışabilirim, seyahat ve sağlık sorunum yoktur.
    Sokaklara düşüp kaybolmak istemiyorum, hayatımı yeni baştan dizayn edip yaşamımı sürdürmek istiyorum.
  • 07-08-2024, 16:51:28
    #3
    konu up+
  • 07-08-2024, 16:55:23
    #4
    Teşekkür ederim hocam ancak gemi işlerinde gemi adamı cüzdanı gereklidir ve şirketlere önden ödeme yapılması lazım ve bekleme süresi vardır.
    Ben acil çalışıp para kazanabileceğim ve barinabilecegim bir iş arıyorum.
  • 07-08-2024, 16:55:42
    #5
    Kriptoufuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    konu up+
    Teşekkür ederim hocam 🙏
  • 07-08-2024, 17:02:52
    #6
    Allah yardımcın olsun. Konu yukarı
  • 07-08-2024, 17:02:54
    #7
    Nerede oturuyorsunuz şuanda? kocaeli sanayi yeri ve kalacak yeri olan iş imkanları mevcut fabrikalar var.
  • 07-08-2024, 17:06:45
    #8
    efendiefendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah yardımcın olsun. Konu yukarı
    Allah razı olsun hocam teşekkür ederim. 🙏
    ozturrk34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Nerede oturuyorsunuz şuanda? kocaeli sanayi yeri ve kalacak yeri olan iş imkanları mevcut fabrikalar var.
    Sanayi tecrübem yok ama hiç farketmez cidden. Tecrübe gerektirmeyen bir iş ise ve sömürülmeyecek isem, mülteci teknesi gibi küçük bir odada 6-7 kişi kalıp ter kokusu solumayacak isem fark etmez gün boyunca tuvalette temizlerim, çöpte toplarım.
  • 07-08-2024, 17:08:17
    #9
    GOON adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Allah razı olsun hocam teşekkür ederim. 🙏

    Sanayi tecrübem yok ama hiç farketmez cidden. Tecrübe gerektirmeyen bir iş ise ve sömürülmeyecek isem, mülteci teknesi gibi küçük bir odada 6-7 kişi kalıp ter kokusu solumayacak isem fark etmez gün boyunca tuvalette temizlerim, çöpte toplarım.
    Hocam malesef dedikleriniz imkanları veren çok ama çok az iş yeri mevcut. Onları bulana kadar en azından kendinize bir süre getiri sağlayıp o süreçte dilediğiniz hakları veren iş yeri bulabilirsiniz.