Şikayetvar kimden yana?
15
●3.807
- 01-03-2007, 16:33:07Üyeliği durdurulduArkadaşlar bu şikayetvar sitesi kimden yana anlamıyorum. Firmaların ucuza reklam yaptıkları bir yere dönmeye başladı. Şikayetinize çözüm bulamamanıza rağmen gördüğüm kadarıyla bir müddet sonra şikayetininiz yanında gülücükler çıkarak firmadan memnun kaldı ikonu çıkıyor. Sizinde başınıza böyle şeyler geldi mi?
- 01-03-2007, 17:07:01MisafirBu kanıya nerden vardınız ?
Kodlanmış sisteme göre Firma Cevap veriyorsa Olumlu bir şikayet haline dönüşüyor bu.Yani gülück çıkıyor.
Bu bir eksiklik gibi duruyor aslında ama bu kasti olan bişi değil.Mesela adam dediki benim ürünüme 7 gün garantisi verdiniz ama 5 gün oldu ürünü almadınız geri.
Firmada dediki almıyom lan banane
gülücük çıkıyor cvp yazdı diye
- 01-03-2007, 17:15:24Üyeliği durdurulduHaydaaa, valla ağzım açık kaldı. Böyle demek bunların sistemi, bende gidip şikayet yazıyorum tepkimi koyayım diye. Gerçi beni anasayfadaki Müşteri Dostu Firmalar bölümündeki "Yüzdeler firmaların şikayet çözme oranına göre verilmiştir." yazısı kandırdı. O yüzdeler firmaların cevap verme oranıymış****** adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-03-2007, 17:33:22Şikayetvar firma yanlısı bir site.
Şikayet ettiğim firma, şikayetimi bile iyice okumdan, alakasız bir konuda c/p cevap yapıştırıyor. ve sorum çözümlendi görünüp, firma %100 müşteri memnuniyeti sağlamış oluyor.
sikayetvar.com a durumu 3 er gün aralıklarla 4 kere bildirip, sorunumun çözümlenmedi olarak işaretlemesini istiyorum. Ama ipleyen yok.
yani o sitede bir firmadan şikayet etmek demek, sorununuzun çözülmediği gibi, o firmanın prestijini yükseltmek demek - 01-03-2007, 20:19:30Şikayetvar sitesine bir kere garanti bankasıyla ilgili bir şikayet yazdım.mail geldi şikayet yayınlandı diye aradan 10 dakika geçti aradılar.Sorunu hallettik.haftalarca uğraştığım sorunu bankadakiler yapamadılar yada yapmak istemediler ama telefonda hemen hallettiler.Başkada siteyi kullanmadım