Bir Twitter kullanıcısı tarafından paylasilmis Kocaeli Starbucks'da insanların içeceklerini önünden alan magandalar türemiş. Boykot adı altında insanların gasp edilmesi kabul edilemez. Kimse kimsenin hassasiyetine uymak zorunda değil.
https://twitter.com/haskologlu/statu...2sVrZcjwQ&s=19
Boykotun gaspa dönüşmesi
18
●992
- 12-11-2023, 20:02:34Aynısı geçen başıma geldi çalışıyorum starbuckstayım sahil kenarı güzel bir mekanda
abla geldi sen dedi neyapıosun bebek kanı falan bunlar israil malı satıyor vs saçma sapan bir iş .
Ellerinde İphoneler israili amerikayı protesto ediyorlar ayakkabıları ya nike ya başka birşey
Ayrıca StarbucksTR Muhammed El Shaya Ait Nerden Biliyorsun Diyen Olursa 2013 te Çalışmıştım Oradaki Egitimlerden Çogu Şeyi Hala Hatırlıyorum
- 12-11-2023, 20:11:26Allah bu millete akıl fikir versin, rizeliyim instagramda bir video gördüm üzüldüm.
Bir rizeli mekan açmış Franchise olarak, çalışanlar rizeli, oturan müşteriler rizeli. Bitane angaval rizeli de gidiyor tehtidler ederek masalara ve mekana zarar vererek çalışanları ve oturanları tehtid ediyor.
Akıl tutulması.

