Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Tecavüzcü ekip arabasından düştü.
34
●3.414
- 26-05-2023, 20:26:35Hizbullahin bas elemani agirlastirilmis yemisti yanilmiyorsam cumhurbaşkanı imzasi ile çıkarıldı mümkün yani imkansız degilMehteran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-05-2023, 00:10:22Bu iki toplam birbirine çok benzer hocam. Muhtemelen bütün tecavüzcüler namus bekçiliği yapıyorlardır normal zamanlarda.Rosbiel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-05-2023, 00:16:49En küçük devlet memurları bile artık "devlet benim" diye düşünüyor galiba. Tecavüz zanlısının mahkemeye çıkarılıp en ağır şekilde cezalandırılması ve o cezayı çekmesi gerekirdi. Hiç bir devlet memuru kendi kafasına göre zanlıya bu şekilde davranamaz! Burada "polisin eline sağlık" diyen herkes de suçu ve suçluyu övmekten dolayı soruşturulmalı.
Diyelim ki gözaltına alınan kişi tecavüzcü değilmiş, tecavüzcü bir başkasıymış, o zaman ne olacak! Polisin görevi adli kolluk vazifesini yapmaktır, ceza vermek değil.
Şimdi burada birileri çıkıp "e adam tecavüzcü, iyi olmuş" diye düşünerek gaza gelmiş. Ama bu meselede "eline sağlık" dersek bundan sonra polis gözaltına aldığı herkese kendi kafasına göre "ceza" vermeye kalkar. Bence araçtaki polisler ve bekçi en ağır şekilde cezalandırılmalı.