• 15-04-2009, 17:39:09
    #1
    Üyeliği durduruldu
    OLYMPİAKOS, NİHAT KAHVECİ'YE KANCAYI TAKTI

    Haber: Olympiakos, Nihat Kahveci'ye Kancayı Taktı

    Yunanistan'da Spor Gazeteleri, Olympiakos'un Villareal'in Türk Santraforu Nihat Kahveci'yi Transfer Etmek İçin Harekete Geçtiği Haberini Manşetten Verdi.

    Yunanistan'da spor gazeteleri, Olympiakos'un Villareal'in Türk santraforu Nihat Kahveci'yi transfer etmek için harekete geçtiği haberini manşetten verdi.

    Yunan Süper Ligi'ne adeta ambargo koyan Olympikos, bu yıl da şampiyonluğunu şimdiden ilan ederken, transfer çalışmalarına başladı. "Forvet için Nihat" başlıklı manşet haberinde Eksedra spor gazetesi, Olympiakos'un çok kaliteli bir golcü olan Nihat'a formayı giydirmek için çalışmalara başladığını yazdı. Kırmızı - bayazlıların transfer listesinin başına yıldız oyuncu Nihat'ı yerleştirdiğini belirten gazete, geçen Ocak ayında bir sonuç alınamayan Türk oyuncu Nihat'ın Yunanistan'a getirilmesi için bu kez her yolun deneneceğini duyurdu.

    Nihat'ın çok sayıda açıklamasında Villareal'den ayrılabileceğini söylediği belirtilen haberlerde, Nihat'ın takımıyla 2011 yılına kadar sözleşmesi olduğu ancak ikna edilebileceği kaydedildi. Olympiakos'un yıldız oyuncusu Sırp Darko Kovaçeviç'in Nihat trasferinde başrol oynayacağını yazan Eksedra, "Nihat'la arkadaşlığı bilinen Kovaçeviç, Türk yıldızla 2002-03 sezonunda Real Sociedad formasıyla toplam 40 gole imza atmışlardı." hatırlatmasında bulundu.

    - TRANSFERİN BOMBASI NİHAT KAHVECİ -

    Goal News gazetesi de, "Nihat bombası" başlıklı sürmanşet haberinde, "Darko Kovaçeviç'in "ahbabı" Villareal'in santraforu Nihat, forvette "vurmak" için Olympiakos'un transfer listesinin en üstünde" yorumunda bulundu.

    Villareal'in Nihat için 3,5 milyon Euro fiyat biçeceğini yazan gazete, Nihat'ın futbol kariyerine Yunanistan ve Olympiakos'da devam etmeye olumlu yaklaştığını ileri sürdü. Gazete, Nihat'ın Olympiakos'la görüşmeye hazır olduğu mesajı gönderdiğini de kaydetti.

    Nihat'ın çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen bu yıl çok fazla forma şansı bulamadığı kaydedilen haberde, bunun Nihat'ın İspanya'dan ayrılacağının bir göstergesi olduğu belirtildi. İspanyol Teknik adam Ernesto Velverde'nin Nihat konusuna olumlu yaklaştığı ve yakın zamanda iki takımın masaya oturacağı duyuruldu.

    - NİHAT: ''ATİNA BÜYÜLEYİCİ'' -

    Şampiyonlar Ligi'nde geçen ay Yunan ekibi Panathinaikos'la karşılaşan Villareal'in yıldız oyuncusu Nihat, Atina'da dostluk mesajı vermişti. Yunan gazetelerine konuşan Nihat, Atina'nın dünyanın en büyüleyici şehirlerinden biri olduğunu söylemişti. Nihat, Türk ve Yunan halkları arasında problem olduğuna inanmadığını da belirtmişti.

    - OLYMPİAKOS'UN FATİH TERİM ISRARI -

    Öte yandan İspanyol Teknik Adam Ernesto Valverde ile yeni sezon için bir görüşme yapan Olympiakos, anlaşma sağlayamadı.

    Valverde'nin Olympiakos'da uyum sorunları yaşadığını yazan gazeteler, Avrupa'da başarılı olmak isteyen Kırmızı - beyazlıların Fatih Terim'e sözleşme teklifi götürebileceğini ileri sürmüştü.
  • 15-04-2009, 17:43:02
    #2
    Her transfer dönemınde böyle haberler cıkıyor..gecen sene de juventus, m.united tuncay ıcın kapıştı falan diyorlardı ne oldu ? sımdı ligden düşecek bir takıma gitti..
    Türk medyası işte herşeyi abartmayı sever..
  • 15-04-2009, 17:54:22
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Olympiakos'un Nihat'ı istemesi tabiki bizi gururlandırır.Avrupa'da daha çok türk oyuncumuz olsa zaten türk futbolunun ve futbolcusunun kaliteside anlaşılır.