• 15-04-2009, 15:09:39
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Konuyu siyasete çekmeyin. siyasi yorumlar yazmayın. Bu bir " insanlık suçudur ". Bu bir terbiyesizliktir.
    Herkesin bir görüşü vardır ve herkes bir birine saygı duymak zorunda.
    Ama 75 yaşında son günlerini yaşayan kanser hastası bir kadın için yapılan bu terbiyesiz , alçak, belden aşağı vuran haberler hiç bir insanlık hiç bir dinin anlayışına sığmaz.
    Böyle kahpece böyle alçak ve böyle cibilliyetsiz yorum olurmu Allah aşkına sorarım ben size?
    herkes siyasi kimliğini bir kenara bıraksın ve herkes insani yönünü ortaya koyarak yorum yapsın. konu şu bu kavgası , bilmem ne örgütü, ali mehmet kavgası değildir, konu yapılan şerefsizce harekettir.

    Prof. sayın Türkan saylan için, Vakit gazete parçası öyle ******** öyle alçakça bir haber yapmışki, Türkan Saylan için diyorki : " ömrü boyunca başörtüsüne karşı olan kadın, hemen başörtüsüne sarıldı "..

    kahpeliğe bakın hele..kadın kemoterapi görüyor, saçları dökülmüş, günde 2 kez kan alıyor, medyanın karşısına bu şekilde çıkmak istemediği için " Bone " takmış kafasına. İnsanlara olan saygısından dolayı
    Ama Vakit denen gazete parçası konuyu nasılda saptırmış..

    Bu hangi dine hani vijdana sığar sorarım size..


    Vakit'in çirkin haberine tepki yağıyor - MEDYA - HABERTÜRK - Türkiye'nin En Büyük İnternet Gazetesi
  • 15-04-2009, 15:12:51
    #2
    Prof. Türkan Saylan hastalığından dolayı saçlarında dökülme yaşadığından ve görüntü açısından başörtüsü bile değil daha açık bone tarzı bir şey takmıştır. Tüm haber kanallarındaki görüntülerinden de anlaşılıyor. Bunu bile çarpıtıyorlar ya başka yönlere kimi taraflar kimin ne kadar onuru var belli oluyor.
  • 15-04-2009, 15:20:53
    #3
    Arkadaşım haklıda olsan (ki haklısın Vakit' in yaptığı şey ortalığı karıştırmak olmuş.) Mesajında çok küfür var onları editlersen sevinirim.
  • 15-04-2009, 15:21:57
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Herkes işine nasıl gelirse öyle yorum yapıyor ya anlamadım gitti ben bu insanları... Türban ile boneyi fark edemiyorlarsa, kocaman gözlük gönderelim kendilerine.
  • 15-04-2009, 15:26:14
    #5
    Üyeliği durduruldu
    Said Tuncbilek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşım haklıda olsan (ki haklısın Vakit' in yaptığı şey ortalığı karıştırmak olmuş.) Mesajında çok küfür var onları editlersen sevinirim.
    küfürmü var

    daha çok diyecek lafım varda bakma platform uygun değil.

    yatacak yerleri yok böyle ******** zihniyetin..

    eğer bu habercilik ise, batsın böyle habercilik..
  • 15-04-2009, 15:31:09
    #6
    Vakit gazetesini herkes ne olduğunu biliyor zaten.Konuşmaya gerek yok bile
  • 15-04-2009, 15:33:49
    #7
    Tacizci hüseyin üzmezi koruyan gazeteden ne bekliyorsun ki.
  • 15-04-2009, 15:36:33
    #8
    siyasete çekmesin kimse yazacaklarımı

    "Herkesin bir görüşü vardır ve herkes bir birine saygı duymak zorunda."

    demişsin evet katılıyorum.

    ancak bu kadınında başörtülü hasta ve öğrencilere çok çektirdiği söyleniyor.

    tabi başlatılan karalama kampanyasıda doğru değil.

    millet birbirini aşağılamadan bir iş yapamaz hale gelmiş.
  • 15-04-2009, 15:45:00
    #9
    medyanın ağzına bakan medyanın herdediğine inanan medyanın oyuncağıdır. medya bu insanlarla oyuncak gibi oynar. sadece bu gazete değil niceleri var böyle şeyler yapan. bilinçli insan araştırır kendi yorumunu kendi yapar. her yönden olaya bakar. sadece istediği yönden olaya bakarsa kesinlikle işin içinede siyasi şeyler karışıcağını düşünüyorum.