• 03-12-2005, 14:51:07
    #1
    Bu ******** herkimse bana 2 seferdir fake mail atıyor.
    Yansitma.Com'Dan Size bir e-kart Var Bu E-kart Sitemiz Tarafindan
    YoLLanmıştır Görmek için Lütfen
    Aşagıdaki Link i TıkLayınız Bu link i SevdikLerinizLede PaylaşaBiLirsiniz
    Ve SevdikLerinizede E-kartLar YoLLayabilirsiniz
    Sitemizde %100 Herşey ücretsizdir.
    e-kartınızı görmek için lütfen link i tıklayınız
    link= http://www.yansitma.com/kartlar

    sitenin contack maili adminfalcon@hotmail.com olarak görunuyor

    Not: Arkadaslar mail ve şifrenizi yazmayiniz verdiğim linke
  • 03-12-2005, 15:48:18
    #2
    Host firmasiyla Görustum KapattiLar Siteyi
  • 03-12-2005, 16:01:36
    #3
    bu aDAMLAR da böyle tatmin oluo demekki
  • 03-12-2005, 16:15:16
    #4
    Bu Tur İnsanlara diyecek söz bulamıyorum, Bunlar şeref sahibi olmayan "Şerefsizlerdir"
  • 04-12-2005, 18:11:29
    #5
    Cin adlı üyeden alıntı:
    Host firmasiyla Görustum KapattiLar Siteyi
    Anlaşılan yeniden açmış şerrefsizler, ulan böylelerini Gülhane'de dikmek lazım, tööbe töbee..
  • 04-12-2005, 18:27:32
    #6
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    bölelerini direkt sallandıracaksın.. geçen arkadaşın bilgisayarına oturdum nereye girerse girsn tüm reklam alanlarında oyunsalonu sitesi çıkıyordu adamlar nasıl bişi yaptılarsa artık..
  • 07-12-2005, 18:03:13
    #7
    Evet Tekrar Açmiş Sitesini. Host aldiği yere tekrar bildirdim resel sahibine iletecez dediler sonuç "0"