Cuma günü akşam saatlerinde BDDK yeni bir karar açıkladı ve dolar düştü piyasalar kapalı olmasından dolayı düşüş yarıda kalmış olabilir mi pazartesi günü düşüş devam edermi?
Özellikle TL ile kripto alıp satanlar yeni alımlarda iki taraflı bir düşüşte ciddi zarar edebilir takibini iyi yapmalılar.
Pazartesi günü dolar düşer mi?
6
●438
- 25-06-2022, 21:23:58
- 25-06-2022, 21:29:34Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Gün sonu tahminim 17.90Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 25-06-2022, 21:32:18Muhtemelen pazarteside düşüş ile başlar. Ama öyle mi devam eder bilinmez. Farklı bir planları var mı yok mu bilmiyorum ama ben olsaydım cuma günkü düşüşü pazarteside sürdürmesi için plan yapardım. Bu sayede yükseliş trendi kırılabilir.
Tabi kısa vadeli yapılan şeyler çok dayanmaz. Her türlü zirveyi yine aşacaktır. - 25-06-2022, 21:35:21Bu sıralar bir miktar düşse de ülkede yapıcı tedbirler alınmadığı için düşeceğini sanmıyorum.
Ancak bir de şu noktası var zaten dolar ve altında develuvasyon yapıldı. Zira bir yıl önce dolar ve TL nerdeyse aynı seviyesindeydi , elinde dolar ve altın tutanlar o zaman mesela o parayla iki kilo peynir alabiliyorken şimdi bir kilo bile alamıyor. Demekki elinde 1000 dolar bile olsa o para aslında yarıdan fazla eridi.
Anlamayanlar için netornek vereyim. 8 ay önce bir kilo 100gram altın bozdurup bir daire (650bin) bir arada (145bin) alan vatandaşin şuan evini satsa 1milyon üzerinde evi muhtemelen 1200,000 eder. Arabası da 200 bin civarinda belki daha fazla.
Ama elinde aynı altını tutan o parayla Gaziosmanpaşa da bırak sıfır daireyi ikinci el bile alamaz