• 25-01-2022, 01:54:59
    #1
    Üyeliği durduruldu
    İstanbul'da Yapı Kredi Unkapanı Şubesi önünde bu şekilde dışarıda kalan bir vatandaş İBB ekipleri tarafından konaklama alanına yerleştirildi. Şu görüntüye içim yandı içim. Bazıları diyordu, bugün Türkiye'de evime ekmek goturemiyorum diye bir şey yok diye, evi olmayan binler var binler ne ekmeğinden bahsediyorsun !Şükür ki başımızı sokabilecek bir evimiz var fakat bu şekilde olan binlerce insan var. Allah yardımcıları olsun.
  • 25-01-2022, 01:55:29
    #2
    Üyeliği durduruldu
    https://youtu.be/r3S324Gqow0
  • 25-01-2022, 01:57:18
    #3
    vaziyet alın birazdan ekonomi çok iyi yeenim diyen dayılar dolucak buraya
  • 25-01-2022, 01:58:00
    #4
    Üyeliği durduruldu
    leaver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    vaziyet alın birazdan ekonomi çok iyi yeenim diyen dayılar dolucak buraya
    İyi zaten, bak 1 dolar 14₺ 🤓
  • 25-01-2022, 02:08:26
    #5
    Yıllardır havalar soğuyunca evsizler donmasın diye geçici konaklamaya slınır. Yemek verilir, traş ve duş imkanı verilir. Temizleme vs yapılır. Her ne hikmetse bazıları kaçar ( bazıları da çok memnun olur, belki de aylar sonra sıcak çorba içerler.)
    Kaçan kişileri hiç anlamıyorum niye kaçarlar...

    Bütün dünyada bu görüntüler var, daha kötüleri de var. Halimize şükür.
  • 25-01-2022, 02:25:00
    #6
    Üyeliği durduruldu
    ALLAH, sokak da kalan insanlarımıza ve hayvanlarımızın yardımcısı olsun. O kadar çok zor durumda olanlar var ki biz halimize şükür etmesini bile bilmiyoruz. (Tenzih ederek söylüyorum) lafım genelleme, üzerine hiç bir kimse alınmasın lütfen. Bize verilen her türlü nimete şükür ve hamd etmeliyiz. Sokak da aç dolaşan hayvanın da bir gün olacak hesabı bize sorulacak. Sen bu gözler ile bu hayvanı gördün ama hiç oralı bile olmadın diye hesabı bize yüklenecektir. Bilmeyen o kadar çok insan var ki ALLAH bizi affetsin.
  • 25-01-2022, 02:30:14
    #7
    leaver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    vaziyet alın birazdan ekonomi çok iyi yeenim diyen dayılar dolucak buraya
    +40 yaş dayilar var gerçekten 🤣
  • 25-01-2022, 02:46:24
    #8
    ThecBerg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İyi zaten, bak 1 dolar 14₺ 🤓
    14TL 1 dolar hocam. Neden bu ülkenin parasını değersizleştiriyorsunuz.
  • 25-01-2022, 03:24:37
    #9
    Atm ve çöplerin yanında olanların hep aynı kişiler olduğunu görebilirsiniz. Tepki de çekeceğimi bilsem bu yorumu yapma gereği hissediyorum. Kusura bakmayın da sokakta bile kalsa öyle açıkta kim yatar.

    Örnek isterseniz Dudulludan İMES sanayi sitesine doğru gelirken tam sanayi sınırına gelmeden sağ tarafa girin, orada çöpün yanında bir aile göreceksiniz. Defalarca oradan alınıp bir yere yerleştirilmek istendi, ama her gün oradalar. ateş yakar ve yardım isterler.